Skai Jackson, tribut pentru actorul Disney Cameron Bryce: “Te iubesc. Vei rămâne în inima mea”



Starul Disney, Cameron Bryce a murit în somn, la doar 20 de ani. Actriţa Sky Jackson şi-a exprimat durerea cu privire la vestea tragică apărută în urmă cu puţin timp.
Redacția Muzzix, 7 iulie
Cei doi adolescenţi au fost colegi pe platourile de filmare, unde au interpretat rolurile a doi fraţi, Zuri şi Luke Ross, în seria Disney “Jessie”.

Skay Jackson, în vârstă de 17 ani, şi-a arătat regretul şi suferinţa pentru pierderea lui Cameron Bryce, într-o postare pe Instagram. Tânăra a postat o fotografie neagră, în semn de doliu, alături de un emoticon simbolizând o inimă frântă.

De asemenea, la fotografia distribuită chiar de Cameron cu o zi în urmă, Skay a lăsat mesajul: “Te iubesc. Vei rămâne mereu în inima mea”.



Cameron Bryce a devenit un copil iubit de întreaga lume odată cu apariţia sa în serialul Disney "Jessie" unde a jucat rolul lui Luke Ross.

În serial, Luke Ross, personajul interpretat de el, era îndrăgostit iremediabil chiar de bona sa, Jessie, o tânără angajată să îi protejeze pe cei patru fraţi vitregi şi care de multe ori reuşea să îi scoată din cele mai neobişnuite bucluri. 

Câţiva ani mai târziu şi-a făcut din nou apariţia în franciza de succes “Descendants”, dar şi în filmele “Grown Ups” şi “Grown Ups 2”.


Filmul ”Descendenții 3” era programat să fie lansat în Statele Unite pe 2 august. Producatorii seriei au confirmat ca data lansarii ramane 2 august 2019.  Disney va difuzat mai multe productii cu actorul Cameron Bryce.

De la o vârstă fragedă, Cameron Boyce a visat să îşi împartă talentul artistic extraordinar cu lumea. Ca adolescent, era mânat de o dorinţă puternică de a schimba vieţile oamenilor prin munca lui în scop umanitar. Era un actor incredibil de talentat, o persoană empatică şi, mai ales, un fiu, frate, nepot şi prieten iubitor”, a transmis postul de televiziune. „Transmitem condoleanţe familiei, colegilor şi deplângem alături de milioanele de fani moartea lui prematură“ - Disney

Un produs Blogger.