Jax Jones X Bebe Rexha lansează videoclipul piesei „Harder"



După ce ne-au oferit o nouă perspectivă asupra relațiilor prin lansarea single-ului „Harder", Jax Jones și Bebe Rexha aduc piesa la viață printr-un material video produs de Sophie Muller (Beyonce, Kylie Minogue, Coldplay, Pink).
Andrei Didas, 03 august
Videoclipul piesei „Harder" evocă un aer comic, jucăuș, dar și nostalgic, care ne duce cu gândul la secvențe desprinse din filmele vechi. Povestea miresei rebele se conturează perfect urmând profilul lui Bebe, iar chimia dintre personaje este mai mult decât evidentă.

„Harder" promovează un mesaj puternic, care, printr-un limbaj ludic, dar onest, reușește să activeze orice mecanism interior, ce asigură buna funcționare a sistemului nostru afectiv, generând simultan și creșterea vădită a stimei de sine. 

Eu și Camille avem o relație incredibilă și fiecare ne-am bucurat mult de succes. și - așa că, să îmi unesc forțele cu ea și cu Steve Mac (alături de care îmi doream enorm să lucrez) a fost o mare oportunitate de a încerca ceva diferit, de a-mi flexa toți mușchii pentru a crea muzică pop. Colaborarea cu Bebe Rexha a fost cireașa de pe tort. Este atât de cunoscută și se află abia la începutul carierei. este o piesă pentru nopțile petrecute în club, pe când este o piesă care îți va oferi un vibe bun pe întreaga durată a zilei", declară Jax Jones.

Vara lui 2019 a fost și se anunță a fi în continuare un moment destul de aglomerat pentru Jax Jones, care, după ce a terminat cu show-urile în Ibiza, începe deja să presteze în cadrul celor mai mari festivaluri muzicale din lume.

Un produs Blogger.