"La casa de papel ", recorduri de vizionare continuă pe Netflix



Un nou serial Netflix creează noi recorduri de audienţă, scrie Variety. Anunţul vine la puţin timp după ce platforma de streaming a anunţat recordul adus de sezonul 3 al serialului Stranger Things.
Ana Vasilache, 16 august
Netflix a confirmat pentru Variety informația că sezonul 3 al serialului Fabrica de bani/La casa de papel a fost urmărit de peste 34,3 milioane de spectatori în timpul primelor şapte zile de rulare. 

Sezonul 3 a fost lansat în streaming internaţional pe 19 iulie. Aceste cifre pun producţia pe locul doi în clasamentul global al succeselor Netflix. Şi, aici, nu se încheie recordurile deţinute de La Casa de Papel, un serial despre opt hoți care iau ostatici și se baricadează în trezoreria regală spaniolă încercând să manipuleze poliția pentru a-și pune în aplicare planul gândit de un geniu criminal.

Sezonul 3 al serialului bate un alt record - cea mai bună prima săptămână de difuzare pentru un serial în altă limbă decât engleza. În principalele arii geografice de difuzare, cel de-al treilea sezon din Money Heist/La Casa de Papel a stabilit un record global pentru cel mai urmărit sezon al unui serial. Peste 70% dintre abonaţii Netflix (peste 24 de milioane) au urmărit sezonul 3 în decurs de o săptămână de la premieră. Sezonul 3 are opt episoade.

Luna trecută, Netflix a anunţat că Stranger Things a fost urmărit de 40,6 milioane de abonaţi în decursul primelor patru zile de rulare. Ştirea este o noutate majoră pentru producătorii serialului, care deja au început filmările la sezonul 4, aşa cum anunţă Variety.

Primul sezon al serialului La Casa de Papel a avut premiera în decembrie 2017, iar al doilea a venit la relativ puţin timp, în aprilie 2018. Abonaţii Netflix au avut însă mai mult de aşteptat pentru sezonul 3. Intervalul a lăsat amatorilor de vizionare continuă/binge-watching suficient timp pentru a se bucura de sezonul anterior. După un timp de peste un an, serialul s-a întors cu sezonul 3, pe 19 iulie 2019.

informatie preluata de pe cinemagia.ro
Un produs Blogger.