(P) Mogosoaia Soundcheck Festival 2019


Când vara tocmai a ieșit pe ușă și îți rămân câteva weekenduri de toamnă până începi să cauți căciula, Free Riders, în parteneriat cu Primăria Comunei Mogoșoaia, vin în ajutorul tău cu o propunere de nerefuzat:
Hai la prima ediție Mogoșoaia Soundcheck, petrecerea de pe malul lacului ce încălzește terenul pentru Iubim 2 Roți 2020!
Trei zile de concerte și teatru în aer liber, street food, relaxare la iarbă verde, zonă serioasă de camping – toate garantează decuplarea totală de la oraș!
Line-up:
Vineri (electric night): Coma (alternative metal), Breathelast (alternative metal), Kite to Knowhere (melodic metal), Green Shepherd (psychedelic/stoner)
Sâmbătă (party night): Mihai Mărgineanu (folk), White Mahala (balkan punk), Fără Zahăr (satiră folk), Loud Inc. (rock’n’roll)
Duminică (acoustic night) : Vița de Vie (rock), The Details (60’s revival), Jack of all Trades (alternative rock)
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Un produs Blogger.