Tove Lo anunță track listing-ul albumului „Sunshine Kitty" și lansează piesa „Bad As The Boys" feat. ALMA



Tove Lo X ALMA lansează piesa „Bad As The Boys"o colaborare mai mult decât spectaculoasă, care va fi integrată pe viitorul album al lui Tove, „Sunshine Kitty", disponibil deja pentru pre-comandă.
Andrei Didas, 03 august
„Sunshine Kitty" este unul dintre cele mai așteptate materiale ale acestui an, mai ales pentru că acesta integrează colaborări cu artiști precum Kylie Minogue, Jax Jones, Alma, Doja Cat și MC Zaac.

Piesa vorbește despre prima mea pasiune de o vară și mă întoarce în anii adolescenței. Este despre sentimentul acela de strângere de inimă, când știi că vara e pe sfârșite, iar romantismul va trebui să se stingă și el. Cum piesa este despre o fată, m-am gândit că ar fi ideal să colaborez cu Alma, tocmai pentru că și ei îi plac fetele. A rezonat instant cu piesa. Este absolut minunată și are o voce incredibilă. Aa, și mai are și aerul acela de fată rea", declară Tove Lo.

Înregistrat între Los Angeles și Suedia, „Sunshine Kitty" reprezintă un nou capitol pentru Tove, a cărei muzică a fost ascultată de peste 5 miliarde de ori. Titlul noului album evocă esența unei „piese despre puterea femeilor, dar este plină de bucurie, pozitivism. Ideea principală este strâns legată și de imaginea unui linx. Această pisică animată (ilustrată și pe copertă) este o extensie a mea și parte din noua mea muzică. Este super drăguță, dar face lucruri prostești, ia parte la bătăi și îi place să se facă praf. Este fix cum simt eu că sună întreg albumul", declară Tove Lo.

SUNSHINE KITTY

Gritty Pretty (intro)
Glad He's Gone
Bad as the Boys (Feat. ALMA)
Sweettalk my Heart
Stay Over
Are U gonna tell her? (Feat. MC Zaac)
Jacques (With Jax Jones)
Mateo
Come Undone
Equally Lost (Feat. Doja Cat)
Really don't like u (Feat. Kylie Minogue)
Shifted
Mistaken
Anywhere u go
Sunshine Kitty (outro)


Pre-comandă aici: 
Un produs Blogger.