The Details deschid concertul Bosquito de la Arenele Romane de pe 19 Octombrie


Sambata, pe 19 octombrie, Bosquito va asteapta la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit) la un eveniment cu totul si cu totul special: o lansare de album! Fanii vor avea parte de un sound diferit, electric dar care pastreaza spiritul care a consacrat trupa, alaturi de o productie inovatoare. In deschidere concertului vor urca pe scena The Details.

The Details este un amalgam de stiluri, specifice anilor '60, imbinand genuri precum jazz, surf, avantgarde sau dream pop.

Proiectul are in componenta membrii Coma, Illuminati si Lost Society si desi bazele acestuia au fost puse relativ recent, atat publicatii din strainatate cat si artisti importanti au fost impresionati de muzica The Details.

Au urcat pe scenele celor mai importante cluburi din Romania dar au fost prezenti si la festivaluri de prestigiu din tara si strainatate.

Asadar, pe 19 octombrie ne vedem la Arenele Romane din Bucuresti alaturi de Bosquito si The Details.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- presale: 79 acces general /109 golden circle

- la acces: 90 acces general /120 golden circle

Se pun de asemenea in vanzare si 50 de suplimente Meet & Greet la pretul de 199 lei care contin bilet la Golden Circle, poster cu autograf, acces cu 30 de minute mai devreme in locatie si poza cu trupa.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de 3 lei.

Zona Golden Circle are doar 300 de locuri si se afla in fata scenei.

Toate biletele sunt cu loc in picioare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM
Un produs Blogger.