Tom Hanks va primi premiul pentru întreaga carieră la Globurile de Aur 2020


Popularul actor Tom Hanks va primi premiul pentru întreaga carieră în cadrul ceremoniei premiilor Globul de Aur din 2020, se menționează într-un comunicat emis marți, 24 septembrie, de către Asociația Presei Străine la Hollywood.
Cinemagia, 27 septembrie
Cariera starului de 63 de ani cuprinde o listă lungă de premii, printre care două statuete Oscar (pentru Forrest Gump și Philadelphia), dar și patru premii Globul de Aur (pentru Big, Philadelphia, Forrest Gump și Cast Away). Palmaresul său cuprinde și șase premii Emmy, dintre care unul pentru contribuțiile regizorale la miniseria Band of Brothers.

„Asociația Presei Străine la Hollywood este mândră să îi ofere premiul Cecil B. DeMille din 2020 lui Tom Hanks. Pentru mai bine de trei decenii, a captivat publicul cu personajele sale complexe și amuzante, pe care am crescut admirându-le și iubindu-le. Este la fel de convingător atunci când se află în spatele camerei de filmat, ca scenarist, producător sau regizor, ca atunci când apare pe marele ecran”, se mai notează în comunicat.

In 2019, premiul Cecil B. DeMille i-a revenit lui Jeff Bridges. În 2018, Oprah Winfrey a primit onoranta distincție, în 2017, Meryl Streep, iar Denzel Washington și George Clooney au fost recompensați pentru întreaga carieră în 2016, respectiv 2015.
Un produs Blogger.