Zedd și Kehlani lansează videoclipul piesei „Good Thing"


Odată cu lansarea videoclipului piesei „Good Thing", Zedd și Kehlani ne demonstrează într-un mod jucăuș că singurătatea poate fi văzută drept o poartă spre calm și regăsire, oferindu-ne un ghid detaliat despre știința iubirii de sine.
Andrei Didas, 04 octombrie
Cu toate acestea, mesajul piesei și al videoclipului nu exclude și întâlnirea unei persoane speciale, ce s-a lăsat mult timp așteptată, acel cineva care să ne dea peste cap busola emoțională, care să poată dărma, dintr-o suflare, un întreg imperiu al singurătății.

„Good Thing" este o piesă aerată și ritmată, în care predomină sunetul fin, de sintetizator, ce se contopește perfect cu vocea caldă a lui Kehlani. Artista originară din Oakland este cunoscută pentru exploatarea unor genuri muzicale diverse, precum hip hop, R&B și pop. De data aceasta, Kelhani colaborează cu unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți DJ din lume, Zedd.

Cea mai recentă piesă a lui Zedd este reprezentată de hit-ul „365", colaborarea dintre acesta și superstarul Katy Perry, lansată în luna februarie.

Un produs Blogger.