7 clipuri alb-negru pe care trebuie să le vezi săptămâna aceasta


Anul 2019 a fost, cu certitudine, anul patronajului nonculorilor în cadrul celor mai de impact videoclipuri ale artiștilor internaționali.
Andrei Didas, 25 noiembrie
Superstaruri precum Shawn Mendes, Selena Gomez sau Ellie Goulding au optat pentru expunerea viziunii lor artistice prin clipuri alb-negru, dovedind că, de cele mai multe ori, accentuarea dimensiunii cromatice poate să distragă uneori atenția de la mesajul piesei.

Așadar, mai jos, am adunat și întocmit un top al celor mai reușite materiale video alb-negru lansate în ultima perioadă, unul pentru fiecare zi a săptămânii.

Prima poziție și ziua de luni este ocupată negreșit de Selena Gomez și de proaspăt-lansatul videoclip al piesei „Lose You To Love Me", care, printr-un artificiu regizoral, reușește să expună privitorului o serie întreagă de emoții, jonglând cu elemente precum furia, anxietatea, calmul, eliberarea sau acceptarea, la fel cum prima zi a săptămânii reușește să ne treacă prin toate stările. 


Ziua de marți lasă loc de puțin romantism, potrivit pentru Lewis Capaldi și materialului video ce însoțește single-ul „Hold Me While You Wait", a cărui simplitate nu face decât să evidențieze vocea inconfundabilă a artistului fenomen de doar 23 ani.


Puțină inspirație a la Marilyn Manson la mijlocul săptămânii ne va ajuta să facem față provocărilor până la venirea weekendului, iar cea mai recentă lansare a sa, „God's Gonna Cut You Down", va reuși să ne salveze puțin din ghearele monotoniei unei săptămâni interminabile.



Joia ne găsește în ipostaza de a ne reîndrăgosti, iar acest lucru nu se poate face decât prin intermediul clipului piesei „If I Can't Have You" de la Shawn Mendes. Bazându-ne pe ritmurile molipsitoare asigurate de carismaticul Shawn Mendes, stresul cotidian se va risipi vâzând cu ochii.



Pentru a putea să profităm la maximum de weekend, ziua de vineri trebuie să vină la pachet cu o doză considerabilă de încredere în forțele proprii, așa că, pentru un tratament rapid cu vitamine, se recomandă o vizită la cabinetul lui Mabel.


Ziua de sâmbătă miroase a aventură. Pentru a fugi de normalitate și a sparge rutina, Mika ne dă o lecție despre adevăratul sens al termenului escapadă și ne învață secretele unei vieți duble în videoclipul piesei „Sanremo".



Duminica am face bine să o rezervăm pentru o piesă & un videoclip liniștitoare, așa că ne bazăm pe „Flux" de la Ellie Goulding, care ne va ajuta să ne pregătim pentru o nouă săptămână.

Un produs Blogger.