(P) Cea mai tare bătălie a muzicii retro - cu 3 Sud Est, Cargo şi Class


Cea mai tare campanie muzicală a sfârşitului de an a început; campania care vine ca o „cireaşă pe tort" după un sezon plin de nostalgii, la pachet cu o mare provocare: VOTUL!
Andrei Didas, 01 noiembrie
Universal Music România & MediaPro Music susţin, alături de URSUS Retro - „Bătălia Muzicii Retro"- ce aduce în acelaşi loc, într-o competiţie acerbă şi extrem de apetisantă, artişti de top si legende ale muzicii româneşti – Cargo, Class şi 3 Sud Est.

Campania este implementată la nivel naţional de URSUS Retro şi se desfăşoară până la finalul lunii noiembrie. Cele trei trupe care au intrat în această „bătălie"- Cargo, 3 Sud Est şi Class - îsi susţin genul muzical pe care îl reprezintă – rock, pop şi electro - şi îşi indeamnă fanii, dar nu numai, să îi susţină, atât în Social Media, cât şi offline - scanând doza de Ursus care duce către un link de votare şi votând pentru stilul muzical preferat.

Pentru a intra în concursul „ Bătălia muzicii retro", fanii trebuie să intre pe https://momente.cool/batalia-retro, să îşi voteze trupa care reprezintă stilul muzical favorit şi să trimită un scurt mesaj personalizat, în stil retro.

La finalul competiţiei, câtiva norocoşi dintre cei care au votat pentru trupa câştigătoare, se vor bucura de o experienţă de neuitat - o zi alături de idolii lor.

Pofta de vot este deschisă de piesele înscrise în concurs de către trupe: „Ziua vrăjitoarelor" de la Cargo, „Amintirile" de la 3 Sud Est" şi „Toată lumea" de la Class. În mesajele audio pe care trebuie să le înregistreze şi înscrie pe site, fanii trebuie să dedice unei persoane, piesa corespunzătoare formaţiei pe care o votează, printr-o dedicaţie originală, creativă şi în stil retro.

Campania este susţinută în Social Media de o serie de materiale create special (fotografii, video-uri, live sessions, Q&A-s etc), iar battle-ul este moderat de către Alex Mocanu (stand-upper).

În offline, dozele de URSUS Retro ediţie specială sunt şi ele branduite cu vizualurile campaniei şi cele 3 genuri muzicale.

Trupa Cargo are una dintre cele mai impresionante istorii, cu peste 30 de ani de concerte și turnee, zeci de albume și single-uri de succes. Din 1985 și până acum, au reușit ceva ce le-a ieșit doar câtorva formații din anii '90 – să rămână autentici și relevanți de-a lungul atâtor ani. Rock on, guys!

În anii '90, trupa Class aducea pe scena românească un coolness cu care nu eram încă obișnuiți. Piesele lor au fost printre primele care au rulat obsesiv la radiourile românești, care au primit zeci de premii la gale de succes ale industriei și care au făcut pe "toată lumea, toată lumea" să sară pe piesele lor, la party-uri până dimineața.

De la Nord la Sud, de la Est la Vest și-n toate punctele cardinale, trupa 3 Sud Est făcea show și ridica mulțimea în picioare. În anii '90, Laurențiu, Viorel și Mihai erau regii indiscutabili ai topurilor radio, ai scenelor de festival și ai ringurilor discotecilor din toată țara. Nebunia creată în jurul 3 Sud Est a dus la vânzarea a peste un million de albume de-a lungul carierei.

Universal Music România este parte a Universal Music Group, cea mai mare casă de discuri din lume. Universal Music România şi-a câştigat poziţia de lider de piaţă încă de la înfiinţare, în 2006, datorită strategiei sale inovatoare. Parte a Universal Music România, MediaPro Music a fost înfiinţată în urmă cu peste 20 ani şi deţine un catalog local important, ce include peste 6000 de piese. Cu zeci de artişti de top, albume de succes şi premii muzicale, sute de hituri şi concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezenţe din industria muzicală locală.

URSUS Retro este o bere blondă nepasteurizată de tip Lager, care păstrează autenticitatea gustului URSUS prin rețeta şi ingredientele de calitate superioară, dar care este făcută ca odinioară. Are spumă cremoasă și un gust bogat cu toate aromele intacte, date de procesul de fermentare al drojdiei, pentru că, fiind nepasteurizată, nu e tratată termic. URSUS Retro e o bere care trebuie întâlnită în persoană, la fel ca un prieten bun şi e dovada că app-ul perfect pentru a te distra epic în compania prietenilor a fost lansat cu mult înaintea smartphone-ului: se cheamă ieșitul la bere.
Un produs Blogger.