De ziua lui, Andrei Leonte organizează un „teledon" contra COVID-19


După ce ne-a cântat de la geamul bucătăriei „Avem monștri aici", o piesă care transmite ideea de a ne chema unii pe alții acasă, Andrei Leonte își serbează ziua de naștere strângând fonduri pentru lupta împotriva coronavirus.

Artistul plănuiește să stea toată ziua live pe rețelele de socializare, din autoizolare, promițându-le celor care îl urmăresc mai multe momente muzicale live, precum și că va începe o nouă piesă alături de ei. De asemenea, plănuiește să își sune fanii, să facă sport cu ei și chiar să intre live la TV & radio prin Skype.

Banii se strâng printr-o campanie dedicată cadrelor medicale care luptă în prima linie împotriva COVID-19 și care este organizată pe site-ul celor de la „Dăruiește Viața".

Nu am cele mai mari canale, dar încerc să le folosesc la capacitate maximă pentru ce contează acum cel mai mult: lupta împotriva COVID-19. Și apoi mi-am dat seama că mi-aș putea folosi și ziua de naștere! În felul acesta eu simt că îmi fac o petrecere și împreună încercăm să dăm o mână de ajutor! Cred că acum trebuie să ne implicăm mai mult ca niciodată! Lucrând împreună, de la distanță, o să trecem și peste asta", ne povestește Andrei.

Artistul speră să transforme cât mai multe „cadouri" pe care ar fi trebuit să le primească de ziua lui în donații pentru cadrele medicale.
Un produs Blogger.