Forza ZU, anulat din cauza Coronavirusului


Evenimentul Forza ZU, prezentat de matinalii radio Buzdugan și Morar, a fost anulat din cauza Coronavirsului. Ediția cu numărul 10 a concertului Radio ZU nu va mai avea loc în această primăvară. 

Măsura a fost luată în contextul epidemiei de corovirus, care amenință țara noastră. Evenimentul, care adună în general un numar mare de oameni, ar fi trebui să aibă loc în luna mai. 

Decizia vine în contextul în care organizatorii altor evenimente de același gen atât din țară, cât și din străinătate, au luat poziții similare și ca o consecință firească asumată după măsurile cu caracter preventiv dispuse de autoritățile locale din România”, spun reprezentanții Radio ZU.

Forza ZU este un concert organizat de Radio ZU și prezentat în ultimii nouă ani de Mihai Morar și Daniel Buzdugan. În anul 2018, la concert au fost peste 120.000 de oameni, menționează reprezentanții radioului. 

Mihai Morar, despre decizia de a anula Forza ZU:

Emoțional, a fost o decizie foarte grea de a anula ediția aniversară Forza ZU. Dar, rațional, cred că e decizia corectă.

Forza ZU a devenit cel mai mare concert din România și, chiar la edițiile la care am avut peste 100.000 de spectatori, am pus siguranța oamenilor mai presus de numărul lor.

Hotărârea aceasta nu are legătură cu panica sau frica, ține de responsabilitate și de prudență. Mergem înainte, cu calm, și vă promitem că scena Forza ZU se va ridica pentru a zecea ediție, cu siguranță, atunci când vom ști că toți oamenii vor fi în siguranță.
Un produs Blogger.