(P) Shrek Musicalul – Premieră Națională pe 16 mai la Sala Palatului

Realizatorii producțiilor de succes „MAMMA MIA!" și „My Fair Lady" prezintă un nou spectacol de excepție - „Shrek Musicalul", care va avea premiera în România pe 16 mai, la Sala Palatului din București. Biletele pentru musicalul SHREK-TACULOS se găsesc deja online și la punctele de vânzare!
Un adevărat hit pe Broadway și West End, „Shrek Musicalul" include, în versiunea autohtonă, peste 70 artiști și dansatori, mai mult de 100 de costume care redau cu acuratețe personajele de poveste, momente dinamice de coregrafie și numere muzicale pline de energie și emoție. „Shrek Musicalul" va fi un show fabulos. O echipă de profesioniști în efecte speciale va transforma uluitor artiștii și va da viață personajelor de poveste ale spectacolului.
Bazat pe filmul de animație care a câștigat premiul Oscar și pe cartea lui William Steig, musicalul regizat de Răzvan Ioan Dincă aduce pe scenă povestea extrem de amuzantă a căpcăunului Shrek, înconjurat de personaje savuroase, într-un univers fantastic. E un spectacol pentru toți membrii familiei, între 6 și 99 de ani :), despre dragoste și sinceritatea de dincolo de aparențe. Un spectacol care îi face să râdă pe copii și îi emoționează pe adulți.
Compozitoarea Jeanine Tesori semnează melodiile care au cucerit Hollywood-ul și Broadway-ul, iar textierul David Lindsay-Abaire ascunde un umor subtil printre glumele antrenante ale personajelor. Spectacolul va fi tradus și adaptat în limba română.
Pregătiți-vă să descoperiți într-o experiență „live" de neuitat povestea umană a căpcăunului atât de iubit de publicul de toate vârstele!
Prezentul Regulament se aplică pentru spectacolele „Shrek Musicalul" organizate de catre SOUND DESIGN SRL intitulata în continuare Organizator.
Prezentul regulament defineşte regulile pe care fiecare participant la eveniment trebuie să le respecte. Prezentul Regulament defineşte drepturile şi obligaţiile ce iau naștere în relaţia dintre Organizator şi Participant odata cu achizitionarea de catre Participant a biletului de intrare la spectacol.
Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.
Un produs Blogger.