Summer Well: artiştii de pe scena celei de-a zecea ediții a festivalului


Summel Well 2020 promite un adevărat regal pentru iubitorii de muzică live, cu ocazia celei de-a zecea ediții a festivalului care va avea loc la Domeniul Stirbey din Buftea, în perioada 7-9 august 2020. Two Door Cinema Club, Keane, Foster the People, Balthazar, L’Imperatrice, Jadu Heart, Digitalism și Bob Moses (club set) vor urca pe scena Summer Well în acest an. 

Muzicienii de la Two Door Cinema Club
Aceștia vin pentru prima data în România. Prezența lor pe scena Summer Well din acest an face parte din turneul de promovare al noului album „False Alarm”, lansat anul trecut.

Trupa britanică Keane  
„Somewhere only we know” sau „Everybody is changing” sunt doar două dintre iconicele piese ale trupei britanice Keane, care promite un show extraordinar în acest an la Summer Well.

Primul lor album a câștigat mai multe premii și a fost al doilea cel mai bine vândut album în Marea Britanie în acel an. Cel de-al doilea album de studio, „Under the Iron Sea”, s-a clasat pe primul loc în topul britanic imediat după lansare și a debutat pe locul al patrulea în clasamentul Billboard 200.  

Trupa indie pop Foster the People
Piesa lor, „Pumped up kicks”, a devenit un hit viral în 2010, aducându-le 3 nominalizări la premiile Grammy în anul următor. Ei se alătura artiștilor care vor urca pe scena ediției aniversare Summer Well în această vară. 

Balthazar, L’Imperatrice, Jadu Heart, Digitalism, Bob Moses
Cei de la Balthazar se număra deja printre favoriții amatorilor de indie-pop de la noi, iar L’Imperatrice și Jadu Heart completează lista artiștilor care vor cânta pentru prima data în România în această vară.

De pe scenele marilor festivaluri internaționale, precum Coachella, duo-ul de muzică electronică Digitalism vine în acest an la Summer Well, unde, alături de Bob Moses, vor bucura pasionații de muzică electronică în cadrul afterparty-urilor care vor închide cele două zile principale de festival.

Summer Well va așteaptă la o ediție aniversară cu totul specială în 2020, promit organizatorii. Cu trei zile de festival cu un line-up compus din nume mari ale scenei muzicale internaționale, completat de experiențe originale, proiecte artistice realizate special pentru eveniment, Summer Well vrea să transforme cele trei zile într-o vacanță. Prețul unui abonament este, începând cu 6 februarie, de 275 lei + taxe și poate fi cumpărat de pe www.summerwell.ro și www.easytickets.ro.

Summer Well este un festival Orange aflat la a 10-a ediție, care are loc la Buftea, la 15km de București. Palatul Stirbey și parcul secular care îl înconjoară sunt casa festivalului Summer Well încă de la prima ediție, în 2011, și au definit aerul boem al festivalului, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Spațiul are deschidere la lacul Buftea, dar și un lac interior și cuprinde obiective turistice precum Palatul Stirbey (monument istoric, 1864), Turnul de apă și Capela Stirbey (sfârșitul sec. XIX). În 2020, Domeniul Stirbey va trece prin transformări importante și va deveni un spațiu și mai potrivit pentru un festival care crește de la an la an, se mai vede în comunicat.
Un produs Blogger.