The Motans - Showul Anului 2020 / The Concert / 31 mai


Vara anului 2020 începe cu The Concert - concertele tale preferate pe aceeasi scena, care durează trei zile - 30, 31 mai și 1 iunie, la Romexpo! Un eveniment de muzică și entertainment unic în țară, care aduce un concept vibrant, plin de culoare și energie - POP POP POP. Pe 31 mai vor canta Irina RimesThe Motans, AMI, Mark Stam, Vanotek si PAX. Primele 500 de bielte au preturi speciale pentru fani! Cel mai mare live show The Motans din 2020 are loc pe 31 mai, la Romexpo.

La minimum 3 bilete cumparate aveti discount 25%
La minimum 4 bilete cumparate aveti discount 30%

„La <>, nu vă veți întâlni cu un simplu show live, ci cu o stare specială, cu emoții, cu un act unic. Vă veți întâlni, de fapt, cu voi înșivă. Abia aștept să ne vedem!”, a spus Denis, artistul The Motans.

Melodiile semnate The Motans sunt captivante și pline de semnificație, iar live-urile trezesc emoții puternice în rândul fanilor. Denis reușește să surprindă publicul de fiecare dată, dezvoltând o relație profundă cu acesta.

Puteti cumpara abonamente de aici dar si bilete de o zi de mai jos. Biletele sunt valabile doar in ziua in care are loc evenimentul scris pe ele. Primele 500 de bilete costa doar 79, 119 respectiv 219 lei in functie de categorie.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Un eveniment BestMusic Live Concerts si Global Records.
Un produs Blogger.