Nicole Cherry lansează melodia "Mă rup"


Nicole Cherry a pregatit o surpriza pentru fanii sai si lanseaza astazi, 27 aprilie, melodia „Ma rup". Artista celebreaza in avans cei sapte ani de cariera, pe care ii implineste pe 4 mai, cum altfel, decat prin muzica noua.

Piesa „Ma rup" este lansata la doua luni de la single-ul „Cine sunt eu?" si va fi inclusa pe primul material discografic al artistei, album care se va lansa in curand.

Piesa "Ma rup" este compusa de catre Mario Stoica, cu versuri de Irina Cupco si Anastasia Sandu si a fost produsa in studiourile Famous Production.

„Ma rup" vine insotita de un vizual desprins parca din primavara care se manifesta afara, cu pomi inverziti si flori care acopera tot, anotimp care este in sufletele noastre, in aceste momente de izolare.

Aproape sapte ani de cariera, hituri cu milioane de vizualizari pe YouTube, emoții nemarginite, sute de mii de cirese, peste 1.900.000 de urmaritori pe Instagram, Nicole Cherry este una dintre cele mai talentate artiste din România, dar si una dintre cele mai cunoscute. Peste 10 hituri lansate, peste 350.000.000 de vizualizari, refrene si show-uri memorabile, primele locuri in topurile muzicale, trofee importante, dar si multe alte activitati demne de un artist de top. Anul acesta, artista planuieste sa lanseze primul album din cariera. 

Un produs Blogger.