Guess Who lansează videoclipul piesei „De Acasă"


Guess Who lansează videoclipul „De Acasă" și ne demonstrează prin puterea propriului exemplu că orice perioadă dificilă poate fi transformată într-o oportunitate de a (ne) cunoaște, de a învăța, de a ajuta și vindeca prin creație.

Piesa „De Acasă" a fost scrisă în perioada stării de urgență, după cum se poate intui din titlu și mesaj. Versurile scrise de Guess Who ne pun în față o oglindă a stării și a trăirilor contradictorii pe care le-am experimentat cu toții, mai mult sau mai puțin, în perioada distanțării sociale.

Videoclipul piesei este regizat de către Trandafilm (Ionuț Trandafir) și urmărește conceptul trasat de versurile lui Guess Who. Povestea videoclipului s-a construit în jurul ideii de „acasă". De la „acasă" ca motor al existenței noastre, ca punct de plecare și locul unde am învățat să fim, la „acasă" în propria minte, unde încercăm să controlăm și să înfrângem fricile de adult, prin concentrare și reconfigurare a sinelui, videoclipul piesei redă perfect aceste idei prin intermediul coregrafiei lui George Pleșca.

Din punctul de vedere al compoziției muzicale realizată de Phvne, Colin Leonard (care a colaborat cu artiști precum Jay-Z, Alessia Cara, Justin Bieber, Khalid, Beyonce sau Migos) este cel care a facut masterul piesei. Sergiu Gherman (Rappy) este cel care a realizat mixul. Stabilit în LA, Rappy a colaborat și în trecut cu Guess Who, pentru realizarea mai multor producții de pe albumul „Un Anonim Celebru".

Piesa „De Acasă" a lui Guess Who poate fi văzută drept o modalitate de a ne aminti că timpul nostru pentru noi este mult prea puțin, că nu trebuie neglijat sau rispit, ci folosit pentru a ne dezvolta și pregăti pentru vremurile ce vor veni. 

Un produs Blogger.