New Single: Theo spune că „Nu e cine știe ce"


L-am văzut pe scenă în timp ce juca în diferite piese de teatru, iar acum lansează un nou single. Theo prezintă „Nu e cine știe ce", o piesă fun și cool, ce abordează mai multe subiecte cotidiene des întâlnite, într-un stil comic. O coproducție Baladda Records și Cat Music, „Nu e cine știe ce" este compusă și produsă chiar de către talentatul artist.

«Nu e cine stie ce» s-a născut în decembrie și am lăsat-o la crescut până prin februarie. Este o piesă cu caracter comic în care sper ca oamenii să se regăsească, urmând ca pe viitor să merg în aceeași direcție, respectiv divertisment, dar dacă voi simți nevoia să vorbesc și despre lucruri mai sensibile, o voi face. Până la urmă, pentru mine, actoria și muzica sunt modalitățile mele de exprimare și îmi place să-mi folosesc aceste abilități când am ceva de spus", povestește Theo. 
 
Compozitor, producător și actor, Theo Costache provine dintr-o familie de muzicieni, iar la doar șase ani a devenit fascinat de muzică și artă. Deși a absolvit liceul și facultatea de actorie, a urcat pe scenă pentru piese de teatru precum „Steaua fără nume", „Regatul Înghețat", „Necăsătoria" și a jucat în filmul de scurt metraj „Și băieții câteodată", pasiunea sa principală rămâne muzica.

Până în prezent, a compus și a produs hituri ale unor artiști ca ADDA, What's UP, Damian Draghici, Macanache, Skizzo Skillz și a făcut parte din echipa ADDEI în cadrul Magic in 5, primul show de creație muzicală din România, care s-a desfășurat în online la începutul anului 2020. Influențat de cultura hip hop, Theo a lansat de-a lungul timpului piese precum „Noapte bună", „Nu-i spune", „Ea", „Inima #InPlus" și  „Cusut". În această perioadă, artistul poate fi urmărit în piesele „Necăsătoria" și „Furtuna" la Teatrul Nou.

Un produs Blogger.