Jonas Blue si MAX lanseaza piesa "Naked"


Cu un videoclip filmat pe timp de izolare, piesa Naked este o colaborare interesanta, semnata de Jonas Blue, unul dintre producatorii americani de succes la ora actuala, incununat cu multe discuri de platina, si MAX, un artist in plina expansiune, cu o voce care iti ramane intiparita in minte.
 
Pe linii de chitara, pian si trompete, piesa te duce foarte usor cu gandul la petrecerile vibrante de vara, pe care, de ce sa nu recunoastem, cu totii ni le dorim. Pe langa talentul inconfundabil al lui Jonas Blue, artistul care a creat  hituri precum "Mama", "By Your Side", "Perfect Strangers", "Polaroid" sau "Rise", se gasesc si amprentele muzicale ale lui Ed Drewett, cel care a compus piese pentru Little Mix si One Direction, dar si ale lui Sam Romans, producatorul din spatele piesei de succes de anul trecut, "Someone You Loved", semnata de britanicul Lewis Capaldi.
 
Videoclipul este regizat de Isaac Rentz, care a mai lucrat in trecut cu artisti precum Mabel, Katy Perry si Blink 182, si este cat se poate de actual in tendintele acestui an. Chiar daca a fost filmat pe timp de pandemie si distantare sociala, neoanele colorate, dansul si formele atragatoare sunt ingredientele unei piese de succes, cu un videoclip pe masura.
 
"A fost un moment magic atunci cand am produs piesa Naked in studioul meu. Totul a decurs atat de natural, iar piesa este amuzanta, pozitiva si seducatoare in aceeasi masura. Cat despre MAX, prietenul meu a fost exact ceea ce a trebuit pentru a iesi combinatia perfecta", declara Jonas Blue despre cel mai nou single, "Naked", pe care cu siguranta il vom asculta toata vara.

Un produs Blogger.