Shawn Mendes va lansa primul documentar despre viata si cariera sa pe NetflixRecent, artistul le-a oferit fanilor noul sau single „Wonder”, insotit de un videoclip si a anuntat lansarea celui de-al patrulea album cu acelasi nume.


Intitulat „In Wonder”, documentarul despre artist va avea premiera pe 23 noiembrie pe Netflix, cu doar cateva zile inainte de aparitia noului album de studio al acestuia. „Wonder” va fi lansat pe 4 decembrie 2020, iar Mendes a facut publica melodia care da titlului albumului la inceputul acestei luni.


Artistul a declarat printr-o postare pe Twitter ca „Lucrez la acest documentar de mult timp si sunt atat de incantat sa-l impartasesc in sfarsit cu voi”.  


„In Wonder” va contine imagini ale cantaretului din cadrul turneului din 2019, sustinut in America de Nord si de Sud, Europa, Asia si Australia. 


Filmul documentar este regizat de Grant Singer (cunoscut pentru productia "Asasinarea lui Gianni Versace: American Crime Story") si prezinta un portret al vietii lui Mendes si al ascensiunii acestuia din ultimii ani. Regizorul a lucrat impreuna cu artisti precum The Weeknd, Lorde, Troye Sivan si Sam Smith pentru videoclipurile lor muzicale. 


Andrew Gertler, Shawn Mendes si Ben Winston sunt producatorii executivi ai lungmetrajului, alaturi de producatorii Saul Germaine si James Haygood. 


La Festivalul de Film de la Toronto, orasul natal al artistului, acesta a anuntat un premiu anual TIFF in parteneriat cu Fundatia Shawn Mendes, Changemaker Award in valoare de 10.000 de dolari, care va fi acordat unui regizor emergent sau tanar pentru excelenta in crearea unui film care se concentreaza pe problemele mondiale importante pentru tinerii de astazi.


Noua productie se alatura listei de documentare centrate pe muzica difuzate pe Netflix, inclusiv „Miss Americana” a lui Taylor Swift, „Homecoming: A Film by Beyoncé”, „The Black Godfather”, „Gaga: Five Foot Two”, „Quincy” si recentul „Blackpink: Light Up the Sky”.


Relatia de incredere a regizorului Caroline Suh cu Jisoo, Jennie, Rosé si Lisa ofera spectatorilor o privire autentica in interiorul vietii trupei Blackpink, din anii de inceput si pana la succesul actual drept cel mai faimos grup de fete K-pop din lume. De asemenea, fanii vor afla despre trecutul si diferitele aspecte ale personalitatilor fiecaruia, precum si dedicarea si pregatirea istovitoare dinaintea concertelor sau lansarilor. 


Filmul va fi lansat la nivel mondial pe Netfix, pe 14 octombrie 2020.


Grupul sud-coreean a debutat in august 2016 cu albumul „Square One”, care continea piesele „Whistle” si „Boombayah”, primele lor hit-uri numarul unu in Coreea de Sud. De asemenea, Blackpink este primul grup coreean care are doua videoclipuri muzicale cu cel putin un miliard de vizionari pe YouTube. Au reusit numeroase recorduri online cu piesele „Kill This Love” (2019), „How You Like That” si „Lovesick Girls” (2020).

Un produs Blogger.