Chelutu si Dorian Popa ne aduc o noua melodie impreuna - #ChelutuCuBradutu


Cel mai cunoscut caine din online, CHELUTU, lanseaza o noua piesa alaturi de Dorian Popa, stapanul sau. "Chelutu cu Bradutu" este piesa pe care cei doi ni-o aduc in prag de sarbatori. Dorian Popa revine cu o melodie dedicata sarbatorilor, pe beat-uri catchy ce l-au consacrat deja, care sigur se va auzi in multe case, in acest Craciun.

 

Duo-ul, Chelutu si Dorian Popa, s-a facut remarcat in vara, cand au lansat "Inoata Chelutu". Piesa a fost un succes inca din primele ore de la lansare, ajungand pe prima pozitie a trendingului si a avut o ascensiune incredibila, astfel incat in 24 de ore a strans peste 1.500.000 de vizualizari. In prezent, "Inoata Chelutu" a ajuns la 17,5 milioane de vizualizari pe YouTube si a devenit una dintre cele mai folosite melodii de pe Tik Tok. 

"Chelutu cu bradutu" a adunat deja in cateva ore peste 300.000 de vizualizari pe YouTube si peste 40.000 de aprecieri. 

 

Chelutu este deja un personaj bine-cunoscut in mediul online, fiind unul dintre cei mai indragiti si cunoscuti caini din Romania. Dorian Popa l-a adoptat in urma cu un an, iar de atunci acesta este starul vlogurilor sale. 

 

Povestea lui Dorian Popa si a lui Chelutu este urmarita de milioane de persoane pe conturile de socializare ale lui Dorian – Facebook, Instagram, YouTube.

Dorian a creat o comunitate pe canalul sau de YouTube, unde se apropie de 2.000.000 de abonati, pe care a lansat, pe langa vloguri zilnice, si piese ca „Hatz", „Vinovat" (feat. Nicole Cherry) sau „Cand lumea e rea" (feat. Ioana Ignat). Vlogurile zilnice pe care le posteaza aduna chiar si peste 1 milion de vizualizari fiecare si intra instant in topul YouTube Trending. Dorian Popa are si unul dintre cele mai urmarite conturi de Instagram din Romania si a atins pragul de 2.000.000 de followers.


Un produs Blogger.