13, cu noroc: România şi-a aflat numărul de intrare în concursul Eurovision


Nimeni nu este mai norocos decat cel care crede în norocul său, iar șansa a făcut ca Roxen să fie al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală a evenimentului. Ordinea de intrare în competiție, stabilită de producătorii Eurovision și aprobată de Martin Österdahl, Executive Supervisor al concursului internațional, a fost anunțată astăzi de organizatori.


„13 este un număr norocos pentru mulți. Italienii și francezii au expresii în care acest număr e sinonim cu succesul, iar în ceea ce ne privește, anul acesta delegația noastră are 13 persoane și intrăm în semifinală de pe locul 13”, declară Liana Stanciu, șefa delegației României la ESC 2021.


Roxen este la fel de optimistă: „Îmi place numărul 13, mi-a purtat mereu noroc şi sper să se întâmple la fel şi de data aceasta. Abia aştept să urc pe scena Eurovision! Vă pup şi vă îmbrăţişez!”


Alături de Roxen, în prima semifinală Eurovision 2021, care va avea loc pe 18 mai, vor concura reprezentații Lituaniei, Sloveniei, Rusiei, Suediei, Australiei, Macedoniei de Nord, Irlandei, Cipru, Norvegiei, Croației, Belgiei, Israel, Azerbaidjan, Ucrainei și Maltei. Doar zece vor merge mai departe, în finala din 22 mai.


Alți zece artiști se vor califica din a doua semifinală, celor 20 de finaliști urmând să li se alăture, în actul final, reprezentanții țării gazdă și ai Big Five – Franța, Germania, Italia, Spania și Marea Britanie.


Un produs Blogger.