Winner Open 2021. Tabloul de calificări

 

24 de jucătoare sunt înscrise pe tablou. Ca să ajungă în main draw, ele vor trebui să câștige câte două meciuri, runda a doua a calificărilor fiind programată luni. Aruncăm o privire pe lista jucătoarelor înscrise.

Grupul româncelor

Sunt șapte românce în cursa calificărilor, jucătoare în etape diferite ale carierelor lor. Alexandra Dulgheru este cea cu palmaresul cel mai impresionant din acest grup. Alex, acum pe 376, încearcă să-și reclădească clasamentul în cea mai nouă dintre revenirile ei spectaculoase după numeroase probleme de sănătate. Alexandra, care are două titluri WTA în carieră, o va întâlni pe belgianca Maire Benoit, locul 242, în meciul vedetă al primei zile pe Center Court.

Înainte de Alexandra, ziua pe terenul central va fi deschisă de Miriam Bulgaru, o altă tânără româncă foarte talentată, care va avea un meci tare cu Daniela Sequel, o jucătoare experimentată de 28 de ani din Chile. Miriam ocupă locul 380 în acest moment și a câștigat un titlu ITF în acest an.

După Miriam, pe teren va intra Gabriela Talabă, o altă jucătoare cu un salt consistent în clasament în ultimii ani (acum pe 211), care o va întâlni, într-un duel românesc, pe tânăra Ilinca Amariei, 19 ani. În fine, ziua pe Center Court va fi închisă de Irina Fetecău (locul 251), care va juca cu Katerina Stewart.

Vanessa Popa (17 ani) debutează și ea în calificările unui turneu WTA, în încercarea de a aduna primele ei puncte WTA. Vanessa o va întâlni pe italianca Jessica Pieri (locul 245). Experimentata Alexandra Cadanțu, fostă jucătoare de Top 100 (career best 59), completează lista româncelor din calificările Winners Open.

Notabilă de asemenea prezența în calificări a Alexandrei Krunic, o sportivă care a fost cel mai sus pe locul 39 în lume, dar care își caută acum ritmul din urmă cu câteva sezoane. Alexandra deschide cu Anna Bondar.

Un produs Blogger.