Alina Eremia prezintă "Live session-ul piesei "Arde"

 

"Live session-ul piesei "Arde" închide seria de acustice. Am vrut să vă prezint piesele într-o formă cât mai raw, sinceră, în felul ăsta să le descoperiți altfel. Indiferent de ordinea în care preferați să le ascultați, întâi albumul și apoi acusticele, sau invers, ce rămâne valabil este implicarea, faptul că am pus tot sufletul și că sunt oameni foarte talentați care au contribuit ca rezultatul să fie ăsta", a declarat Alina Eremia.


"Arde" este extrasă de pe albumul de debut al Alinei, "Déjà Vu", un material pentru care artista a lucrat împreună cu cei mai cunoscuți producători și songwriteri din România - Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Florian Rus, Shift, Alex Turcu, Costel Domnițeanu, Theea Miculescu, Alex Pelin, Adi Colceru și Nane.


Tracklist Alina Eremia - "Déjà Vu":

Prima parte

Printre cuvinte

Aripi de vis

Gândurile mele

Noi

Dependența mea

Mesaj

Partea a doua

Déjà vu feat. Nane

BRB feat. Nane

Bipolară

Arde

Benzina


Evoluția Alinei Eremia

Încă de mică, Alina Eremia și-a făcut demonstrat talentul reprezentând România la Eurovision Junior cu "Țurai". În 2011, artista a fost aleasă, în urma unui casting, să facă parte din LaLa Band și, în același timp, să fie protagonista serialului "Pariu cu Viața". Din 2012, ea a decis să se ocupe de cariera solo și a lansat numeroase piese ce au devenit hituri.


Printre cele mai îndrăgite și apreciate melodii ale artistei se numără: "A fost o nebunie", "Doar noi" feat. Mark Stam, "Tatuaj", "Poartă-mă", "De sticlă", "Vorbe pe dos", "69".

Un produs Blogger.