Carla's Dreams x EMAA - N-aud | Live Session

 

Carla's Dreams și EMAA au lansat o versiune live a piesei "N-aud", single devenit hit la scurtă vreme de la lansare. Live Session-ul beneficiază și de un videoclip regizat de Vladimir Zlate și Robert Daragiu.


Fanii Carla's Dreams, deveniți, în mare parte, și fani EMAA după această colaborare, se pot bucura de o variantă live a celui mai recent hit al moldovenilor. Impactul acestui featuring s-a simțit atât pe radio, cât și pe YouTube, videoclipul piesei "N-aud" ajungând la 13,6 milioane de vizualizări în mai puțin de o lună.


Piesa "N-aud" are muzica scrisă de Carla's Dreams și Alexandru Turcu, producția purtând aceleași semnături. EMMA, ce își imprimă timbrul vocal, conferă și mai multă sensibilitate acestei piese, făcând ca refrenul să ajungă în inimile celor ce-l ascultă.


EMAA este Emanuela Alexa, o artistă ce s-a făcut cunoscută publicului cu pseudonimul EM. Sub acest nume a lansat alături de Silent Strike și Deliric piesa "Mâine", anul trecut lansând o colaborare inedită alături de The Motans. A lucrat, de asemenea, alături de formația de rock alternativ BAB, de curând intrând sub umbrela Global Records și lansând piese ca "Fun", "Nebună" sau "Gasolina" (ft. SICKOTOY).


În decembrie 2020, EMAA a scos pe piață materialul ei de debut, "Macii înfloresc iarna", un LP bogat în colaborări neașteptate, cu artiști precum Bruja, Killa Fonic și Bastien. La scurtă vreme de la lansarea primului album, a apărut single-ul "Zburătorul", o melodie specială, în care artista prezintă povestea unei iubiri neîmplinite și pierdute.


Grupul Carla's Dreams a apărut în industria muzicală în 2012 și de atunci se află pe un trend ascendent. Artiștii din Republica Moldova se bucură de un succes imens, având în portofoliu hituri ca "Te rog", "Sub pielea mea #eroina", "Acele", "Imperfect", "Antiexemplu", "Ne topim", "Până la sânge".

Un produs Blogger.