Electric Castle mai "SPECIAL". Festivalul debutează cu un weekend la castelul Bánffy

 

Electric Castle si-a deschis portile dupa doi ani de tacere in randul iubitorilor de festivaluri. In acest an, numarul participantilor a fost ceva mai redus, insa pofta de distractie a fost extrem de mare, festivalierii petrecand pana noaptea tarziu. Acestia au avut parte si de musafiri neasteptati, premierul Romaniei si edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. 


Petrecaretii au venit din toate colturile tarii pentru a profita de acest weekend special, iar multi dintre ei vor ramane peste noapte la castelul Bánffy. Organizatorii Electric Castle au pregatit pe langa cele 6 scene, spatii de jocuri si sport pentru participanti, urmand ca festivalul sa se mute la Cluj-Napoca. 




CLUJ-NAPOCA. Sub supravegherea Jandarmeriei   

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, alături de poliţişti, pompieri, medici şi voluntari SMURD, vor acţiona, în sistem integrat, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în localitatea Bonţida, precum şi în zona de desfăşurare a festivalului Electric Castle.   "Zilnic, peste 460 de jandarmi şi poliţişti, pompieri, medici şi voluntari SMURD vor asigura măsurile de securitate şi asistenţă medicală pentru participanţi", informează un comunicat al Grupării de Jandarmi Mobilă "Ştefan Cicio-Pop'' Cluj-Napoca.   



Jandarmii şi poliţiştii vor desfăşura misiuni de ordine publică în zona gărilor, aeroportului, pe traseele mijloacelor de transport în comun, în zonele de cazare a turiştilor români şi străini, pentru siguranţa tuturor participanţilor, precum şi pentru monitorizarea şi fluidizarea traficului.   

De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj vor asigura climatul optim de siguranţă în Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, în staţiile CFR Bonţida şi în trenurile de călători care circulă pe relaţia Cluj-Napoca - Dej.


Un produs Blogger.