Incepe weekendul electric la Cluj. Care sunt concertele de neratat azi și mâine

 

EC_Special by Electric Castle continuă astăzi și mâine la Cluj cu peste 70 de concerte, expoziții new media și întâlniri cu artiști precum Dubioza Kolektiv, Jay Jay Johanson, +SHE+, Irina Rimes, Șuie Paparude, CTC, KUMM, Nane și Via Dacă.


E primul weekend în care Electric Castle ajunge în Cluj-Napoca, după weekendul trecut plin de distracție de la Bonțida și primele 5 zile ale săptămânii cu zeci de concerte în oraș.


Ce să nu ratezi în weekend la EC_Special

Ultimele două zile de EC_Special 2021 aduc concerte de neratat pe scenele din Piața Unirii, de la Muzeul de Artă, Rectoratul Universității Babeș-Bolyai (UBB), Liceul Reformat și de pe strada Mihail Kogălniceau, dar și pe cele 4 scene în care vibe-ul electric cuprinde Cetățuia Clujului: Pit Stage, Belvedere, Hideout și Turnul Parașutiștilor.


Organizatorii festivalului au făcut și o listă de concerte de neratat în acest weekend, pe care merită să ți le treci în agendă pentru azi și mâine, ultimele zile de EC_Special 2021: Dubioza Kolektiv, Henry Saiz, Eli & Fur, Jay Jay Johanson, Acid Arab, Dimension, Irina Rimes, Șuie Paparude, Nane, KUMM, Mădălina Pavăl, Dordeduh.


Pe lângă concerte, spectaculoase sunt și instalațiile new media amplasate outdoor în centrul istoric și pe Cetățuie și indoor la Casa Municipală de Cultură, respectiv la Casa Tranzit.

Artiștii români și străini care își expun lucrările în cadrul festivalului aduc o reintrepretare asupra spațiului public și ne fac să (re)descoperim orașul așa cum nu l-am mai văzut niciodată.Cele mai impresionante sunt expozițiile de la Turnul Parașutiștilor și de pe fațada Bibliotecii Academiei de pe strada Kogălniceanu, obiective cunoscute din oraș care-și schimbă seara complet înfățișarea cu ajutorul luminilor și a proiecțiilor new media.

Instalațiile din exterior mai pot fi văzute doar azi și mâine, după căderea serii, de la ora 21:00, în timp ce expozițiile de la Casa Municipală și Casa Tranzit se mai pot vizita până mâine între orele 13:00-23:00.

 

Cum a fost vineri la EC_Special

32 de trupe internaționale și autohtone au electrizat aseară, vineri, 13 august, scenele din centrul Clujului, de la Muzeul de Artă, Rectoratul UBB, Liceul Reformat, pe strada Mihail Kogălniceanu și pe Cetățuie.

Cele mai așteptate concerte, care au făcut senzație, au fost cele susținute de Aurora, Molchat Doma, Killa Fonic, Vița de Vie, Robin and the Backstabbers și Valeria Stoica.


Lăsăm mai jos o selecție cu câteva fotografii spectaculoase de la concertele de ieri.

Detalii despre EC_Special sunt disponibile pe www.electriccastle.ro și în aplicația Electric Castle.

Un produs Blogger.