(P) 5GANG in concert la Romexpo pe 19 septembrie

 

Desi 5GANG nu credeau ca mai pot canta live anul acesta, in lumina noilor reglementari se pare ca asteptarea de a-i vedea live este din ce in ce mai scurta. Trupa poate in sfarsit reveni in fata fanilor pe 19 septembrie de la ora 18:00 la Romexpo, mai devreme decat speram, pentru a prezenta showul BACK TO SCHOOL!  


Biletele la showul 5GANG care trebuia sa aiba loc pe 1 iunie SUNT VALABILE in data de 19 septembrie la Romexpo, de la ora 18:00

5GANG este cea mai populara trupa de adolescenti din Romania, fiind urmarita de mii de tineri si depasind constant noi recorduri de vizualizari pe platformele de social media. 


Membrii Selly, Gami, Diana si Madalin au avut parte de o evolutie fabuloasa si continua sa cucereasca industria muzicala. Trupa s-a situat pe locul 1 in topul de trending al Youtube cu fiecare lansare, iar melodii precum "DM", "Story" si "SOS" s-au aflat in toate topurile muzicale. Este un fenomen care surprinde cu fiecare proiect, care trezeste curiozitate si care porneste trenduri cu fiecare single lansat.


Sunt prima trupa din Romania care a avut doua concerte sold-out in interval mai mic de 24 de ore distanta unul de celalalt, la Arenele Romane, unde au concertat in fata a 10.000 de oameni. Primul concert a fost sold-out in mai putin de o luna.


De la debutul trupei, popularitatea lor a continuat sa creasca in mod constant, iar acum reprezinta vocea unei noi generatii, cu multe alte realizari in fata.


Evenimentul va respecta toate normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia.


Biletele au urmatoarele preturi:

- Acces General - 99 lei

- Fan Zone - 139 lei

- VIP - 219 lei 


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.


Un eveniment BestMusic Live Concerts, Stellar Events si Global Records powered by ROCK FM


Un produs Blogger.