S-a găsit actorul ce va relua rolul lui Tom Cruise în remake-ul Interview With the Vampire

 

Remake-ul la Interview With the Vampire, produs de AMC, și-a găsit actorul pentru rolul Lestat, vampirul nemuritor. Actorul Sam Reid va juca rolul celebru, interpretat anterior de către Tom Cruise și de Stuart Townsend (Queen of the Damned, 2002) în variantele cinematografice ale francizei, scrie The Hollywood Reporter.

Actorul Sam Reid (The Astronaut Wives Club, The Newsreader) a fost distribuit în celebrul rol devenit faimos după seria de best-sellere a lui Anne Rice.


Cartea Interview with the Vampire are în centru doi vampiri: Louis, cel care a încercat să își păstreze o urmă de moralitate, și Lestat, un psihopat seducător și manipulativ, urmărind și călătoria lor prin secole ce i-a dus prin America și prin Europa.


Lungmetrajul din 1996, în regia lui Neil Jordan, îl avea pe Tom Cruise în rolul lui Lestat, și mulți spectatori au simțit că starul de acțiune a fost greșit distribuit în acest rol. În continuarea din 2002, Queen of the Damned, rolul vampirului a fost jucat de către Stuart Townsend.


Noul proiect vine de la showrunner-ul Rolin Jones (Perry Mason). Pilotul serialului va avea regia semnată de către Alan Taylor, care semnează regia mai multor episoade din Urzeala Tronurilor. Primul sezon, format din opt episoade, va avea debutul în 2022.

 

Un produs Blogger.