SAGA Festival anunţă parteneriatul cu Tarom şi preţuri speciale la biletele de avion pentru festivalieri

SAGA Festival face echipă cu Tarom pentru a le oferi festivalierilor preţuri speciale şi garantate la biletele de avion, spre şi dinspre Bucureşti, din perioada 8-14 septembrie.


Cei care vor călători în capitala României din mai multe oraşe în care Tarom operează atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional, vor avea parte de zboruri la preţuri mai accesibile decât cele achiziţionate în condiţii obişnuite. Cursele naţionale care beneficiază de ofertă sunt: Timişoara, Cluj, Oradea, Baia Mare, Suceava, Iaşi şi Satu Mare.

Cursele internaţionale sunt: Amsterdam, Roma, Paris, Frankfurt, Munchen, Madrid, Barcelona, Londra, Praga, Viena, Salonic şi Atena. Preţurile şi condiţiile de călătorie sunt disponibile pe site-ul www.tarom.ro. Cei care şi-au cumparat deja un bilet la SAGA pot beneficia de preţurile speciale la biletele de avion folosind codul #FLYTOSAGA, în perioada 8-14 septembrie, în limita locurilor disponibile.

Pentru a putea avea acces în festival, publicul va trebui să prezinte la intrare una dintre opţiunile de mai jos:  - un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore un test antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore un cerificat de imunizare pentru cei ce au trecut prin boală, nu mai vechi de 6 luni un certificat digital de vaccinare 


Despre SAGA 

Festival SAGA Music Festival, primul festival de muzică electronică din Bucureşti, va avea loc pe 10, 11 şi 12 septembrie, la ROMAERO, şi pregăteşte o serie de experienţe de neuitat pentru festivalieri şi un line-up format din unii dintre cei mai mari artişti din lume.  Line-up-ul include nume sonore, peste 100 de artişti din muzica electronică şi nu numai. 

Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, SICKICK, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, INNA, Antonia şi Grasu XXL.Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi achiziţionate de pe site-ul sagafestival.com.


Un produs Blogger.