Turneul Vama Neconvențional ajunge în 3 orașe noi din România: Cluj-Napoca, Craiova și Sinaia


Trupa Vama confirmă 3 orașe noi pentru cel mai mare turneu național în 2021. Craiova, Cluj-Napoca și Sinaia Cota 2000 sunt locurile în care se extinde conceptul Vama Neconvențional în luna august și completează experiențele unice de micro-festival în comunități frumoase din România. Concertele se desfășoară în spații inedite, care devin astfel gazda prieteniei și a tuturor simțurilor și gusturilor încântate – de la muzică, la mâncare, la băuturi și cafele fine, la cărți și jocuri, ateliere creative și expoziții diverse de artă, la zone de relaxare sau acces la sound-check Vama, povești și sfaturi cu artiștii formației și amintiri de suflet. 


CRAIOVA PODARI, 13 AUGUST, CENTRUL DE ECHITAȚIE R&R
CLUJ-NAPOCA, 20 AUGUST, PARCUL MUZEULUI ETNOGRAFIC “ROMULUS VUIA”
SINAIA, SÂMBĂTĂ, 28 AUGUST, COTA 2000


Vama își propune astfel să creeze comunități de o zi în jurul muzicii care ne leagă pe toți.

Tudor Chirilă, solist VAMA: "Ne bucurăm să mai anunțăm 3 locații în turneul Vama Neconvențional – Craiova, Cluj și Sinaia. Toate sunt locuri speciale, o voi lua pe rând: la Craiova n-am fost de foarte mult timp și știm că avem un public care ține la noi acolo și abia așteptăm. Locația, care este la 5 km de Craiova, Centrul de Echitație este o locație care vine cumva în întâmpinarea conceptului nostru de neconvențional și mai ales de idee de micro-festival pe care o propunem la fiecare din evenimentele din turneu. Apoi, Parcul Muzeului Etnografic din Cluj, este un loc foarte frumos și special. Împreună cu Clujul știm că avem un public forță 😊 și cu care iarăși nu ne-am văzut de ceva timp. Iar încheierea turneului Vama Neconvențional se face la Sinaia, Cota 2000. Cu Sinaia am o relație specială, acolo am construit festivalul Sinaia Forever acum ceva timp și a fost un concept foarte frumos pe care l-am făcut două ediții la rând. Să cântăm la Cota 2000, care e un loc aproape spiritual, ni se pare cumva o încheiere spectaculoasă a acestui turneu național Vama în 2021.


Probele de sunet de la fiecare concert vor fi deschise, iar publicul va avea acces la ele. După probe, fanii vor putea discuta cu formația despre muzică în general, despre cum încep o carieră de muzician sau tot felul de tips&tricks care să-i ajute să-și facă din pasiune meserie. 


Pe lângă cele 3 orașe noi anunțate, Vama Neconvențional ajunge și în Târgu Mureș (6 august), Rupea (7 august), Timișoara (14 august), Sibiu (21 august), Iași (27 august). Concertul de la Sibiu, din Muzeul Astra se va transmite live, pe PRO TV Plus si Voyo. Mai multe informații despre turneu sunt disponibile pe vamamusic.ro.


Prin acest turneu, trupa VAMA își dorește să devină și un ambasador al turismului pentru România. ,,România e o țară frumoasă și poate vă ajutăm să o vedeți prin ochii noștri, ai membrilor trupei Vama și prin acest turneu neconvențional care se va desfășura în locuri minunate din țara noastră, în locuri inedite, dar și în locuri încărcate de istorie”, a mai declarat solistul trupei Vama, Tudor Chirilă. 

Biletele sunt disponibile pe www.entertix.ro  și www.iabilet.ro la următoarele prețuri:


- Early Bird (primele 300 bilete/locatie): 49 lei Acces General
- Sales: 79 lei Acces General 

În total vor fi puse în vânzare 2000 de bilete pentru fiecare din cele 10 locații ale turneului. Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil atât pentru fanii vaccinați, cât și pentru cei care pot prezenta un buletin de testare rapidă efectuat în ziua evenimentului sau un test PCR cu rezultat negativ în ultimele 72 de ore. Aceștia trebuie să vină cu certificatele de vaccinare/testare printate. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate ulterior de către organizatori.


Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.
EV


De asemenea, Turneul Vama Neconvențional este prezentat de: George. Primul banking inteligent, Inovație BCR și Kaufland și este susținut de: Finlandia Vodka, AQUA Carpatica, Renault România.
         
 
Vama este una din trupele care s-a reinventat constant în timpul pandemiei și a produs conținut de top prin canalele de social media: Absolvirus - petrecerea online pentru absolvenții de liceu și facultate care nu au beneficiat de un banchet în 2020, VAMAFEST - primul festival digital al unei trupe din România, un maraton de muzică și educație care s-a întins pe două zile, și Vama deschide Vama - un dublu concert la apus și răsărit care s-a remarcat prin calitatea producției și direcția cinematografică, unic în peisajul muzical de streaming, cu 3200 de bilete vândute online.


Un produs Blogger.