A 4-a ediție DISCOTECA ’80 va avea loc sâmbătă, 18 septembrie, la BT Arena

 

Sâmbătă, 18 septembrie la Sala Polivalentă BT Arena vor urca pe scenă BONEY M, The Show–a tribute to ABBA, GAZEBO, JOY, FR DAVID și ERUPTION, în cadrul celei de-a patra ediții Discoteca '80 Cluj.

Evenimentul va începe la ora 19:00, însă spectatorii sunt rugați să ajungă la BT Arena cât mai devreme, pentru a evita aglomerarea. Accesul la eveniment va fi permis începând cu ora 17.00. 

ORDINEA CONCERTELOR:

     19.00 - FR DAVID 

     19.45 - ERUPTION feat. Precious Wilson

     20.30 - JOY

     21.15 - GAZEBO 

     22.00 - BONEY M feat. Liz Mitchell

     23.00 - THE SHOW – a tribute to ABBA


În ciuda faptului că în zilele precedente au apărut știri conform cărora Cluj-Napoca se pregătește de scenariul galben și se vor impune restricții noi, acestea NU VOR AFECTA organizarea DISCOTECA ’80, deoarece potrivit reglementărilor epidemiologice în vigoare, desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de concerte SUNT PERMISE cu participarea publicului până la 70% din capacitatea maximă a spațiului (care e în conformitate cu numărul biletelor vândute) și cu purtarea măștii de protecție, dacă incidența în localitate ESTE MAI MICĂ SAU EGALĂ cu 3/1.000 de locuitori. 


CONDIȚII de intrare la DISCOTECA ’80 Cluj

Fiecare posesor al unui bilet trebuie să treacă printr-un proces de CHECK-IN, care va însemna controlul prin scanare a:

– certificatului de Digital EU Covid Green Passport pentru vaccin

– rezultatului negativ al unui TEST RAPID ANTIGEN (nu mai vechi de 24 de ore

– rezultatului negativ al unui TEST PCR (nu mai vechi de 72 ore) 

–  dovezii că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 (certificat digital EU green passport)    

Împreună cu aceste documente se va verifica un act de identitate alături de un bilet de intrare valid.

Recomandăm efectuarea testelor antigen la centrul de testare amenajat la Sala Polivalentă BT Arena.  Costul unui test va fi 29 de lei. 

La finalul procesului de check-in, posesorii biletelor vor primi o brățară de acces, DOAR cu aceasta vor putea intra în BT Arena.


Birourile de CHECK-IN și de TESTARE RAPIDĂ vor funcționa după următorul program:

vineri, 17 septembrie, între orele 17:00-21:00

sâmbătă, 18 septembrie, între orele 11:00-20:00  


Spectatorii se pot programa la testare pe site-ul: https://discoteca80.promedicalcenter.org


Toți spectatorii vor fi termoscanați la intrarea și pe toată durata evenimentului trebuie să poarte mască. Evenimentul se va desfășura în conformitate cu reglementările epidemiologice.


Despre artiști

BONEY M

Boney M formația legendară ce a cunoscut apogeul succesului internațional în anii ’80. În cadrul concertului împreună cu formația va cânta Liz Mitchell, solista principală Boney M încă de la înființarea formației.  Între cele mai iubite hituri ale artiștilor se numără melodiile Rivers of Babylon, Daddy Cool și Rasputin.

The show-a tribute to ABBA

"Cea mai bună ABBA de la ABBA încoace” – e doar una din afirmațiile pline de admirație ale fanclubului oficial al legendarei formații. Show-ul care va ajunge și la Cluj, la Discoteca ’80, a fost prezentat cu imens succes în fața publicului de peste 700 de ori, în 43 de țări din întreaga lume. Acesta include toate marile hituri ale formației – între care “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Dancing Queen”, “Gimme! Gimme! Gimme!”, “Take A Chance On Me”, “Chiquitita”, “Money, Money, Money”, “Knowing Me, Knowing You”, “SOS”, “Super Trouper” - într-un concert de 80 de minute. Concertul este susținut de 10 muzicieni, alături de 4 instrumentiști ai London Symphonic Rock Orchestra, cu participarea extraordinară a unui membru original ABBA, ULF ANDERSSON.

GAZEBO

Paul Mazzolini pe numele lui oficial, Gazebo este un solist italian al genului italo disco - o variațiune a genului euro disco, popular în anii ’80. Fără doar și poate, cel mai important și îndrăgit hit al lui Gazebo este "I Like Chopin". 

JOY

Joy este o trupă pop din Austria care a început să activeze la începutul anilor ’80. Cele mai cunoscute hituri ale formației sunt "Touch by Touch" și "Valerie".

FR DAVID

F.R. David – pe numele său de botez Elli Robert Fitoussi – este un muzician francez născut în Tunisia. Cea mai cunoscută melodie a sa, fredonată pe întreg mapamondul, este hitul “Words”.  Hitul a dus la vânzarea a opt milioane de albume în întreaga lume. 

ERUPTION

Eruption este o formație britanică disco, R&B și soul. Trupa este cunoscută mai ales pentru melodiile “One Way Ticket” și “I can’t stand the rain”, care au devenit uriașe hituri internaționale. Pe scena Discoteca ’80 va urca și solista Precious Wilson.


DISCOTECA ‘80 CLUJ

DISCOTECA ’80 Cluj se va afla la a patra ediție. În septembrie 2019, la a treia ediție a evenimentului, zece mii de oameni veniți din întreaga țară și din străinătate au dansat și s-au simțit extraordinar la Sala Polivalentă din Cluj, la concertele susținute de Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan. În septembrie 2018, la a doua ediție, spectatorii s-au distrat la concertele Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox. În septembrie 2017, într-o Polivalenta de asemenea plină-ochi, au cântat spre încântarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.  


Mai multe informații despre concertul Discoteca ‘80 pot fi aflate de pe website-ul oficial www.discoteca80.ro, respectiv de pe pagina de Facebook a evenimentului

Un produs Blogger.