Dead Can Dance in concert la Arenele Romane

 

Renumitul grup australian Dead Can Dance va canta in Romania pe 16 mai 2022 la Arenele Romane din Bucuresti, in aer liber. Primele 100 de bilete din fiecare categorie au pret special earlybird. Acestea se pun in vanare pe 17 septembrie la ora 11:00 pe iabilet.ro. 

Dead Can Dance au anuntat ca se reintorc pe scenele din Europa pornind un turneu ce se numeste 'Europa - 2022'. Turneul ii va readuce pe Brendan Perry si pe Lisa Gerrard alaturi de formatia lor in Europa, la 3 ani dupa turneul european sold out din 2019, tunreu care promova ultimul album de studio al formatiei 'Dionysus'.

Formatia va interpreta piese de pe intreaga discografie lansata in decursul a celor trei decenii de cariera, incluzand piese clasice de pe The Serpent's Egg, Aion si Into The Labyrinth dar nu numai.

Trupa a declarat: "Abia asteptam sa ne intoarcem in turneu in Europa in aprilie, mai si iunie 2022. La fel ca tuturor, ne-a fost dor sa cantam live si abia asteptam sa ne reintoarcem pe scena sa cantam pentru voi anul viitor in niste locaiti fantastice, atunci cand va fi in siguranta sa facem asta".

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro si in reteaua iabilet la urmatoarele preturi, in functie de pozitionarea in sala:

Earlybird - 200 lei, 180 lei, 140 lei, 100 lei si 80 de lei (primele 100 de bilete din fiecare categorie
Presale - 240 lei, 200 lei, 160 lei, 120 lei si 100 lei
La acces - 280 lei, 230 lei, 180 lei, 140 lei, 120 lei

Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Toate biletele sunt cu loc pe scaun, nu se vand bilete cu locuri in picioare. 
Accesul cu umbrele este interzis.
Toti spectatorii vor plati bilet, inclusiv copiii. 
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.


Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Un produs Blogger.