Festivalul Saga, prima ediție, prima zi. 40 de mii de tineri au dansat până dimineaţa

 

În timp ce în Cluj-Napoca tinerii se distrează la Untold, în Capitală mii de iubitori ai muzicii electronice s-au strâns pe platforma companiei aerospațiale Romaero.


Este prima ediție a festivalului “Saga”, iar zeci de artiști promit să încingă atmosfera timp de trei zile. Printre ei se află Don Diablo, DJ Tiesto, Alan Walker, John Newman și Inna.


Accesul la eveniment este permis doar în baza unui certificat de vaccinare sau a unui test Covid negativ.


Festivalul Saga a fost organizat într-un spațiu inedit din Capitală, la Romaero Băneasa, unde sunt găzduite de obicei show-urile aeronautice. Învăluiți în sunete antrenante și lumini tinerii s-au dezlănțuit, așa că atmosfera a devenit în scurt timp incendiară.


Forfotă, agitație, dar și multă voie bună. Acestea sunt cuvintele care descriu perfect starea de spirit atât a românilor, cât și a străinilor care au venit să petreacă weekend-ul la prima ediție a festivalului Saga.



La prima ediție a festivalului Saga au venit și mulți tineri de peste hotare, chiar de pe alte continente. Au așteptat cu sufletul la gura să urce pe scenă Don Diablo, unul dintre artiștii preferați.


Saga Festival se va încheia duminică. Un bilet pentru o zi costă 249 de lei, iar un abonament pentru trei zile 499 de lei. Pot participa doar cei vaccinaţi sau care prezintă la intrare un test PCR negativ sau antigen. Circulaţia pe aproape toate arterele din nordul Capitalei este blocată sau mult îngreunată din cauza restricţiilor de circulaţie impuse odată cu începerea festivalului. Bulevardul Aerogării, între str. Nicolae Caramfil şi şos. București – Ploieşti este închis.

Un produs Blogger.