Filme Netflix septembrie 2021

În luna septembrie 2021, Netflix vine cu noi filme și seriale, unele dintre ele chiar foarte mult așteptate. Vezi lista cu filme Netflix pentru luna septembrie 2021.



Punctul de cotitură: 11 septembrie și războiul împotriva terorismului (1 Septembrie)

Istoria modernă poate fi împărțită în două perioade importante: înainte și după 11 septembrie. Acest serial documentar în cinci părți, semnat de regizorul Brian Knappenberger reprezintă o cronică exhaustivă a atacurilor din 11 septembrie 2001 asupra Statelor Unite și cuprinde perspective revelatoare și povești personale care descriu felul în care evenimentele catastrofale ale acelei zile au schimbat pentru totdeauna cursul istoriei unei națiuni.


De la invadarea Afganistanului de către trupele sovietice în 1979 la revenirea halucinantă a țării în mâinile talibanilor cu numai câteva săptămâni înainte de împlinirea a douăzeci de ani de la atacurile din 11 septembrie, istoria își urmează cursul.


Cum să fii cowboy (1 Septembrie)

Dale Brisby se folosește de rețelele de socializare și de talentul la rodeo pentru a menține vii tradițiile cowboy-lor. Acum, arată lumii ce înseamnă un cowboy adevărat.


Sufletul petrecerii eterne (2 Septembrie)

O tânără mondenă (Victoria Justice) are parte de catastrofa supremă, adică moare chiar în săptămâna în care este ziua ei. Spre surprinderea ei, i se oferă o a doua șansă să îndrepte relele făcute pe Pământ, să reia legătura cu cei dragi și, cel mai important, să demonstreze că merită să fie primită în încăperea destinată VIP-urilor de pe lumea cealaltă.


Q-Force (2 Septembrie)

Până să dezvăluie că este gay, Steve Maryweather, adică agentul Mary, era băiatul de aur al agenției americane de spionaj (AIA). Neputând să-l concedieze, agenția îl trimite să lucreze în West Hollywood, cu gândul că acolo se va pierde în decor. În schimb, el reușește să adune în jurul său un grup pestriț de genii din comunitatea LGBTQ+. Unindu-și forțele cu Deb, specialistă în mecanică, Twink, travestit și maestru în arta deghizării și o hackerița pe nume Stat, agentul Mary creează Q-Force.

Însă, după ce așteaptă vreme de 10 ani să primească o primă misiune oficială de la AIA, Mary se hotărăște să-și demonstreze cu orice preț valoarea în fața agenției care i-a întors spatele și decide să pornească într-o misiune pe cont propriu alături de Q-Force. După ce găsesc și rezolvă, în stil propriu, primul lor caz, membrii grupului primesc aprobarea acordată fără prea multă tragere de inimă de către AIA și devin oficial agenți secreți activi pe teren. Dar aprobarea cu pricina include o condiție importantă: să-l accepte în grup pe agentul Buck, un heterosexual.


Fabrica de bani, sezon 5 (3 Septembrie)

Banda este închisă în Banca Națională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reușit să o salveze pe Lisabona, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi așteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în fața lor apare un dușman mai puternic decât toți ceilalți întâlniți până atunci, și anume armata. Se apropie sfârșitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război. Partea 5 a acestui serial celebru va fi lansată în două volume care vor apărea pe 3 septembrie și, respectiv, pe 3 decembrie 2021.


Frați de sânge: Malcolm X și Muhammad Ali 

(9 Septembrie)

Documentarul Frați de sânge: Malcolm X și Muhammad Ali este dedicat legendarilor Malcom X și Muhammad Ali și prezintă imagini de arhivă care nu au mai fost difuzate până acum. Lungmetrajul este inspirat de cartea Blood Brothers semnată de Randy Roberts și Johnny Smith.


Prada (10 Septembrie)

În weekendul dedicat petrecerii burlacilor, Roman, fratele său pe nume Albert și prietenii lor decid să facă o excursie în natură. Auzind focuri de armă în apropiere, tinerii se gândesc că ar putea fi vorba despre vânători aflați în pădure. Însă, realizând că ținta misteriosului trăgător sunt chiar ei, cei cinci prieteni se trezesc în mijlocul unei curse disperate pentru supraviețuire.


Lucifer, sezon 6 (10 Septembrie)

Acesta este ultimul sezon al serialului Lucifer. Pe bune de data asta. Diavolul însuși aproape a devenit Dumnezeu. Dar oare de ce ezită? Dacă lumea lipsită de Dumnezeu începe să se destrame, cum va reacționa Lucifer? Vino alături de noi pentru a ne lua rămas-bun de la Lucifer, Chloe, Amenadiel, Maze, Linda, Ella și Dan. Va fi un moment dulce-amărui, așa că nu-ți uita batista!


Schumacher (15 Septembrie)

Cel mai complex documentar despre Michael Schumacher, simbolul Formulei 1. SCHUMACHER cuprinde interviuri rare și imagini de arhivă inedite și creionează un portret foarte sensibil și critic al septuplului campion mondial. Acesta este singurul film care beneficiază de sprijinul și participarea familiei sale.


Sex Education, sezon 3 (17 Septembrie)

În acest nou an școlar, Otis are parte de experiențe sexuale ocazionale, Eric și Adam au, oficial, o relație, iar Jean așteaptă un copil. Hope, noua directoare a școlii, încearcă să readucă spiritul excelenței la Moordale, Aimee descoperă feminismul, Jackson se îndrăgostește și încă mai plutește în aer amenințarea unui mesaj vocal rătăcit. Pregătește-te pentru angajamente, fenomene bizare, prăjituri care amintesc de organele sexuale și pentru mult mai multe momente cu doamna Groff.

Un produs Blogger.