Saga Festival 2021 va avea loc la Romaero Băneasa. Organizatorii au schimbat locul de desfășurare

Saga Festival 2021 nu va mai avea loc în Parcul Izvor din București, ci la Romaero, localizată în imediata apropiere a Aeroportului Internațional Băneasa, transmit organizatorii într-un comunicat oficial. Evenimentul e programat pentru perioada 10-12 septembrie 2021.


Participanții vor fi martorii unui show audio-video unic și se vor bucura de unii dintre cei mai mari artiști ai muzicii electronice din lume, în timpul celor trei zile de festival, în București. „În urma unei analize atente și luând în considerare fiecare aspect care ține de contextul actual și de dinamica evenimentelor din această perioadă, reprezentanții SAGA, împreună cu Primăria Municipiului București, au luat decizia de a schimba locul de desfășurare a festivalului, din Parcul Izvor în ROMAERO, localizată în imediata apropiere a Aeroportului Internațional Băneasa.”, transmit organizatorii. 

Aceștia au dezvăluit și motivul pentru care au luat această decizie. „Schimbarea spațiului vine pentru a-i putea oferi publicului o experiență de festival incredibilă și, totodată, una mult mai sigură. Un loc mai mare le va oferi fanilor un cadru mai amplu de distracție, într-un mediu sigur, pentru a-și putea contura amintiri de neuitat și pentru a trăi o experiență care va dăinui peste ani.”, au mai precizat ei în comunicatul oficial.


Artiști la Saga Festival 2021 SAGA Festival va aduce, în septembrie, o serie de show-uri spectaculoase, superefecte pirotehnice, design-uri extraordinare, un concept unic în România și un line-up format din unii dintre cei mai buni artiști ai muzicii electronice din lume precum Tiësto, Carl Cox, Alan Walker, Masked Wolf, Sickick, Nicky Romero, Oliver Heldens, Robin Schulz și mulți alții. Pe lângă artiștii internaționali, artiști români vor fi, de asemenea, prezenți pentru a le oferi festivalierilor concerte explozive.


Accesul la Saga Festival 2021 Pentru a putea avea acces în festival, publicul va trebui să prezinte la intrare una dintre opțiunile de mai jos: – un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore – un test antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore – un certificat de imunizare pentru cei ce au trecut prin boală, nu mai vechi de 6 luni -un certificat digital de vaccinare.

Un produs Blogger.