Filmul "Dune" va avea o continuare; află când va fi lansată cea de-a doua parte

 

Universul "Dune" nu se oprește la proaspătul film ce a fost lansat pe 20 octombrie 2021. Companiile Legendary Entertainment și Warner Bros. au anunțat că "Dune: Part 2" a primit undă verde. La cârma regizorală va reveni Denis Villenueve. Continuarea "Dune" va debuta în cinematografe pe 20 octombrie 2023.


Tocmai am primit vești de la Legendary că în mod oficial vom avansa cu <<Dune: Part Two>>. A fost un vis să ecranizez cartea <<Dune>> a lui Frank Herbert și le mulțumesc fanilor, distribuției și echipei, Legendary și Warner Bros. pentru sprijinirea acestei dorințe. Acesta este doar începutul", a declarat Denis Villenueve.


Prima parte a filmului SF s-a bucurat de succes la box-office, înregistrând venituri de 41 de milioane de dolari în primul weekend. La nivel global, filmul a acumulat 225 de milioane de dolari. Sumele sunt cu atât mai impresionante cu cât "Dune" a fost lansat simultan în cinematografe și pe HBO Max.


"Dune" a numărat actori numai unul și unul. Este vorba de Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Jason Momoa, Josh Brolin sau Javier Bardem. Coloana sonoră a filmului poartă semnătura compozitorului german Hans Zimmer, premiat de patru ori cu Grammy și nominalizat de 11 ori la Oscar. Pe lista pieselor reorchestrate de Zimmer pentru "Dune" se regăsește și piesa "Eclipse" a trupei Pink Floyd.

Un produs Blogger.