I Am Legend 2, în plan, tot cu Will Smith. Ceea ce știm deocamdată despre proiect

 

În 2007, Will Smith și-a consolidat locul ca una dintre cele mai carismatice figuri de la Hollywood atunci când juca rolul principal din I Am Legend. Filmul, o adaptare liberă a romanului omonim al lui Richard Matheson, se desfășoară într-o lume post-apocaliptică în care majoritatea oamenilor au fost fie uciși, fie transformați într-un fel de mutanți vampiri cunoscuți drept Darkseekers. Filmul urmărește eforturile lui Dr. Robert Neville (Smith), singurul om care a supraviețuit într-un Manhattan cucerit, pe măsură ce luptă să găsească un remediu pentru boala care a schimbat lumea și, poate, să descopere și pe alți supraviețuitori.

Atunci când a avut premiera în 2007, filmul a câștigat peste 585 milioane de dolari pe plan global (conform BoxOfficeMojo), primind recenzii în general pozitive atât din partea criticilor cât și a spectatorilor. Pe Rotten Tomatoes, filmul are scorul de 68% atât la public cât și la critică. Acum, la peste un deceniu de la premieră, Will Smith va juca într-un sequel, deși nu este singurul actor celebru care participă la acest film, scrie Looper.

Iată tot ceea ce știm despre I Am Legend 2:

I Am Legend 2 unește două staruri mari de film. La începutul lunii martie, Deadline anunța că Will Smith urmează să joace și să semneze producția executivă a unui sequel pentru I Am Legend. La scurt timp după anunț, Smith confirma, aparent, știrea pe Instagram, acolo unde posta și o imagine a unui Manhattan post-apocaliptic din primul film. Pe lângă Smith, în sequel va mai apărea actorul din Black Panther și Creed Michael B. Jordan, care urmează să fie producător executiv al filmului alături de colegul său de platou.

Akiva Goldsman, care a semnat în 2007 adaptarea lui I Am Legend, urmează să scrie scenariul. Referitor la asta, nu e clar dacă producătorul Francis Lawrence se va întoarce să semneze regia, sau un alt producător va fi în scaunul regizorului pentru continuare. Acțiunea filmului, de asemenea, nu o cunoaștem, după cum nu se știe nici data premierei.

Totuși, cu două staruri precum Jordan și Smith parte din proiect, putem presupune că nu va dura mult până când vom afla noi detalii despre I Am Legend 2.


Sursa: Cinemagia.ro


Un produs Blogger.