Primul talent-show produs de HBO Max în România, ONE TRUE SINGER

 

Pe 1 aprilie va fi lansat One True Singer, primul talent show produs de Max Originals în România și realizat de Global Records.

Show-ul îmbină producția de tip reality-show cu cea de talent-show și va pune sub lumina reflectoarelor tineri artiști care vor demonstra că au tot ce le trebuie pentru a deveni următorul megastar al României.


Concurenții vor trece prin multe provocări pentru a-și demonstra calitățile vocale, abilitățile de compoziție, anduranța fizică și mentală, talentul de interpretare live și multe altele. Pe parcursul concursului, juriul va avea sarcina de a elimina treptat concurenții, până când îl vor descoperi pe One True Singer – persoana care va depăși cu succes toate probele, va evolua și va reuși să devină un artist complet, demn de marele premiu – un contract muzical în valoare de 50 de mii de euro, la care se adaugă încă 50 de mii de euro direct în cont.


ONE TRUE SINGER este primul reality show de talente, în cadrul căruia cele mai mari nume ale industriei muzicale și-au propus să arate toate calitățile necesare unui adevărat STAR.

Un produs Blogger.