wrs lansează videoclipul piesei “Llamame”

 

Cu peste 2,5 milioane de accesări pe conturile oficiale și fredonată de mii de fani la concertele dedicate promovării fenomenului Eurovision, „Llamame”, piesa României pentru ediția 2022 a concursului internațional „se vede”, începând de astăzi, în noul videoclip lansat de wrs: https://youtu.be/9Wtx4v81xxU 


wrs: „Cred că sunt în asentimentul tuturor când spun că am așteptat și eu acest clip cu sufletul la gură, mai ales că m-am distrat foarte tare la filmări. Pentru mine, clipul “Llamame” este cu atât mai special cu cât surprinde, cumva, parcursul meu artistic în lumea muzicii și ideea că hard work really pays off. Sunt foarte mândru de ce a ieșit și mulțumesc tuturor celor implicați, care au reușit să aducă o simplă idee la realitate. Enjoy!


Povestea din spatele videoclipului este inspirată din viața lui wrs și ilustrează drumul parcurs de artist în industria muzicală, marcând, astfel, faptul că ambiția, determinarea și pasiunea sunt cele mai importante aspecte în îndeplinirea unui vis. 

Regia videoclipului este semnată de Andra Marta și de Cristina Poszet, iar Alexandru Mureșan este Director of Photography.


Doar trei săptămâni ne mai despart de momentul intrării României în concurs, iar pregătirile echipei noastre au intrat pe ultima sută de metri. În studioul TVR au loc ultimele repetiții, sunt reglate ultimele detalii cu echipa tehnică a organizatorilor, costumele de scenă primesc retușurile finale iar wrs ne-a mărturisit că a făcut o modificare în coregrafia show-ului: „Vom avea o modificare interesantă a coregrafiei, pe care o voi dezvălui doar pe scena de la Torino. Sunt foarte încrezător în proiectul pe care l-am pregătit și abia aștept ca și fanii să descopere toate surprizele”, a declarat reprezentantul nostru la ESC 2022.


Andrei Ursu, alias wrs, este un artist multidisciplinar cu o viziune unică. Înainte de a-și începe cariera de vocalist, lucrează ca backup dancer în televiziune și pentru alți artiști, luându-i exemplul părinților săi, ambii dansatori de muzică populară. În anul 2015, face parte din trupa de băieți SHOT, începându-și cariera muzicală. Doi ani mai târziu, părăsește proiectul și se mută la Londra, unde își perfecționează abilitățile de compozitor. În ianuarie 2020 semnează un contract de înregistrare cu Global Records și demarează proiectul său de muzică electro pop. Pe lângă muzica sa, wrs își concepe adesea videoclipurile și artwork-urile, oferind ascultătorilor o privire în lumea sa interioară.


Cea mai recentă piesă a lui wrs, "Amore'' feat. Ilkan Gunuc a ajuns pe locul 7 în Top Radio MediaForest, pe locul 12 în Top TV Bulgaria și a atins un vârf în Top 200 Shazam #3 RO, #19 Bulgaria, #67 Moldova, fiind inclusă în playlisturile editoriale NMF Turcia, RO + Hit Dans, Yaz, Dance toata ziua. Totodată, piesa "Tsunami" a devenit o senzație internațională ajungând pe primele locuri în topurile din Bulgaria (#24 Radio, #3 TV, #3 Top 200 Shazam, #12 Apple Dance), România (#35 Top 200 Shazam, #19 Apple Dance).


Despre Eurovision:

Eurovision Song Contest 2022 va avea loc în Italia, la Torino, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai 2022. România va intra în concurs joi, 12 mai, în partea a doua a Semifinalei cu numărul 2.

Un produs Blogger.