EMAA si rares canta cu alt-J la Arenele Romane pe 22 iunie

 

EMAA si rares vor canta alaturi de alt-J la Arenele Romane pe 22 iunie! rares este cunoscut publicului larg din cadrul emisiunii One True Singer iar recent si-a lasat primul single la Expirat. rares va canta live alaturi de trupa sa. EMAA vine ca si special guest in cadrul concertului cu un show de o ora alaturi de trupa ei live.


EMAA este o artistă căreia îi place să te aducă mereu în universul ei unic și să te facă să plutești pe vocea ei puternică. Personalitatea ei complexă te va pune în diferite stări și sentimente în timp ce îi asculți muzica. În liceu a scris poezie și proză și acum face poezie în căștile noastre. În calitate de compozitoare, a colaborat cu artiști precum Silent Strike și Deliric; cu The Motans și Carla's Dreams, ea a lansat melodii care au fost cântate la radio și au atins vârful în topul MediaForest. În 2020 EMAA a lansat primul ei album, „Macii infloresc iarna" care a ajuns în sufletele multora, urmat de hit-uri și colaborări „Insula", „Zburatorul" și „N-aud".

Rares - De la un absolvent de facultate de drept la un artist iconic pentru generația sa. Abordarea lui ironică asupra vieții se traduce printr-o foame fără margini de a crea neauzitul, nevăzutul, incredibilul în arta sa. Arta lui Rareș este infuzată de experiențe impulsive cotidiene. Muzica lui s-a tradus în experimente vizuale și sonore cu totul detaliate. Toate acestea sunt croite organic la vocea lui unică, boemă. Fără prostii, doar sentimente fervente, nefiltrate. Cu multiple premii la activ, Rareș cântă de la vârsta de 9 ani, iar lucrul care l-a adus în atenția publicului, precum și al primului reality show de talente- HBO One True singer a fost un video TikTok cu o melodie cover care a devenit virală.

alt-J este o formatie de indie rock din Leeds, Marea Britanie, activand pe scena muzicala din 2007. 

Primul album, 'An Awesome Wave' a fost lansat in 2012 si le-a adus artistilor celebrul Mercury Prize. Premiul este oferit celui mai bun album muzical britanic sau irlandez. Urmatorul album, 'This is All Yours' a fost lansat in 2014 si a ajuns direct pe prima pozitie in topul din Regatul Unit. Cel mai recent material, 'Relaxer' a fost lansat in 2017 si a ajuns in topurile din peste 15 tari.

In momentul de fata, ALT-J sunt un trio, format din Joe Newman, Thomas Sutart Green si Augustus Unger-Hamilton. Acestia sunt si mebrii fondatori ai trupei. Pana in momentul de fata, cele trei albume le-au adus artistilor din Leeds 2 Discuri de Platina, 8 Discuri de Aur si 1 Disc de Argint.
 

Biletele au urmatoarele preturi:

 
- Premium (cu loc) - 199 lei in earlybird, 229 lei in presale si 250 la intrare
- Teren (fara loc, in fata scenei) - 159 lei in earlybird, 179 in presale si 200 la intrare
- Acces General (cu loc) - 99 lei in earlybird, 119 lei in presale si 140 lei la intrare
- Acces General (fara loc) - 119 lei in presale si 140 lei la intrare
 
Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.
Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. 
 
Un eveniment BestMusic Live powered by Radio Guerrilla
Un produs Blogger.