Lady Gaga este în discuție să se alăture distribuției lui Joker 2 în rolul Harley Quinn

 

Joaquin Phoenix urmează să intre într-o poveste nefastă de dragoste în continuarea la filmul Joker.  Iar Lady Gaga este în discuții preliminare pentru un rol în Joker 2, scrie flickeringmyth.com, iar rolul ei ar putea fi unul important. Subtitlul sequelului este Folie à deux, echivalentul expresiei „nevroză în doi” sau „psihoză în masă”, termeni ce pot face referire la două sau mai multe persoane ce preiau prin contagiune convingerile iraționale ale cuiva.

The Hollywood Reporter a fost primul care a anunțat vestea, după luni de zvonuri, cum că actrița/cântăreața ar putea fi în fazele premergătoare intrării în distribuția lui Joker 2.

Da, Margot Robbie va avea o concurentă în persoana uneia dintre cele mai mari staruri pop. Lady Gaga își încheie publicitatea pentru rolul din House of Gucci, care a urmat filmului de succes din 2019 A Star Is Born. În ultimii ani, Gaga și-a împărțit timpul între film și muzică; ultimul ei album, Chromatica, a fost un succes, și de asemenea tot ea a semnat melodia pentru Top Gun: Maverick intitulată Hold My Hand.

Numeroșii ei fani și dedicația pentru roluri o fac alegerea perfectă pentru a adăuga o notă de culoare lui Joker 2. Vorbind de această notă de culoare, THR notează că sequel-ul va fi un musical. Da, Joker: Folie a deux ar putea conține și numere muzicale. Deși sună absurd, căderile emoționale ale personajului lui Joaquin Phoenix, Arthur Fleck – Joker ar putea duce la secvențe stranii și suprarealiste. Am putea oare să privim o scenă în care Jokerul cântă lui Harley în stilul Portocalei Mecanice? Timpul o va spune, însă continuarea la Joker se transformă într-o bizară experiență must-see, notează publicația mai sus menționată.


Foto: Gettyimages.com  |  Cinemagia.ro

Un produs Blogger.