SAGA Festival prezintă Calvin Harris, în premieră în România

 

DJ-ul Calvin Harris vine pentru prima dată în România, în această vară, pentru un show la SAGA festival, în Mamaia.

După ce de-a lungul timpului a fost headliner la toate marile festivaluri din lume, Calvin Harris va susţine un concert la SAGA Beach (între plaja La Nueva Cucaracha şi plaja Rex), în Mamaia, pe 30 iulie. Accesul se va face începând cu ora 19.00.

DJ-ul scoţian este aşteptat în România de foarte mulţi fani, care sunt nerăbdători să-l vadă şi să-i asculte live muzica, iar acest lucru va fi posibil în numai trei luni.


Pentru cei care nu vor să rateze solo show-ul Calvin Harris din această vară a fost creat Summer Pack, un pachet special ce conţine bilete pentru ambele evenimente la un preţ redus: SAGA Festival şi Calvin Harris solo show - 129 de euro + taxe. 

Calvin Harris a ajuns în fruntea topurilor de pe tot globul cu numeroasele sale hituri. Pe 30 iulie, fanii vor asculta live toate aceste piese şi un arsenal impresionant de muzică dance ce poartă semnătura celebrului producător şi DJ, într-un eveniment unic la malul mării.

Producător, DJ şi songwriter, Calvin Harris reprezintă una dintre figurile marcante ale muzicii dance, după ce a reuşit să doboare recorduri mondiale şi a dominat topurile cu piesele sale. Are peste 35 de miliarde de streamuri audio şi video şi este unul dintre cei mai urmăriţi artişti de pe YouTube. De-a lungul timpului, Calvin a colaborat cu artişti mondiali precum Frank Ocean, Pharrell Williams, Rihanna, The Weeknd, Travis Scott, Dua Lipa şi mulţi alţii. A avut multiple nominalizări muzicale de top şi a câştigat premii la MTV VMA, iar în anul 2013 a câştigat premiul Grammy pentru Cel mai bun videoclip, cel al piesei “We Found Love”.

Un produs Blogger.