B.U.G. Mafia la Romexpo: doua categorii de bilete sunt sold out

 

Vineri, 29 Iulie, B.U.G. Mafia isi asteapta din nou fanii la Romexpo, in aer liber, pentru un concert asa cum trupa ne-a obisnuit deja: o productie masiva, cu ecrane mari si continut video pe toata durata showului si, bineinteles, cu multe hituri.


"S-a stabilit" si "s-a demonstrat" inca o data anul trecut, cand B.U.G. Mafia a facut cel mai mare headline show din pandemie in Romania: cand #CeaMaiTareTrupa isi strange #CeiMaiTariFani, iese cel mai mare haos din tara. Pentru cei care nu vor sa rateze show-ul de anul acesta, biletele se gasesc in continuare pe bilete.bugmafiaoficial.ro si in reteaua iaBilet.ro.


Categoria VIP este deja sold out, iar biletele din earlybird de la categoria A (din fata scenei) s-au epuizat si ele, in prezent fiind disponibile la pretul de presale.


De asemenea, au mai ramas cateva zile in care fanii trupei pot cumpara bilete la pret de earlybird la categorile B si C, urmand ca la finalul saptamanii preturile sa creasca la pragul de presale.Numarul biletelor din Cat A si Cat B este limitat.


Biletele au urmatoarele preturi: Categoria B earlybird 99 lei, Categoria C earlybird 79 lei, iar in presale costa 149 lei (Categoria A), 119 lei (Categoria B), si 89 lei (Categoria C). La intrare, in limita disponibilitatii, biletele vor costa 180 de lei, 140 de lei si 100 de lei.


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.


Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandam ca persoanele sub 18 ani sa fie insotite de un adult.


Organizatorii vor pune la dispozitie suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu inainte de ultima trupa. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei, cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.


Va rugam consultati programul final cu 3 zile inainte de eveniment pe bestmusic.ro si pe Facebook event.


Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by KISS FM

Un produs Blogger.