Carla's Dreams, Irina Rimes si The Motans - The Concert: Program si reguli de acces

 

Dupa o pauza de doi ani evenimentul a fost in sfarsit reprogramat in 2022 iar trei dintre cei mai mari artisti locali ai momentului vor urca pe aceeasi scena.

Concertul are loc in Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C , din Bulevardul Expozitiei, incepand cu ora 17:30 iar concertele incep de la ora 18:00. Dupa deschiderea portilor puteti sosi la orice ora doriti pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc in aer liber.


1. REGULI DE ACCES

Este interzis accesul cu:

- sticle, conserve;

- mancare sau bauturi de orice fel;

- artificii, arme, obiecte periculoase;

- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);

- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- animale de companie;

- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie. 


2. Program

OPEN DOORS 17:30

18:00 - 19:00 - Opening Acts

19:20 - 20:20 - Irina Rimes 

20:40 - 21:40 - The Motans

22:00 - 23:00 - Carla's Dreams


3. ACCESUL COPIILOR

- Copiii sub 7 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valid

- Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.

- Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici. 


4. Categorii de bilete si bratari

- Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

- Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

Posesorii de bilete la categoriile Lounge, VIP (A) si Fan Zone (B) vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la Acces General (C) nu vor primi bratara la acces.

- Categoria Lounge - aproape de scena, pe platforma la inaltime, cu locuri la canapele si bar separat

- VIP (A) - in picioare, in fata scenei; posesorii de biletele la VIP (A) au voie si in categoriile Fan Zone (B) si Acces General (C) dar nu au voie la Categoria Lounge

- Fan Zone (B) - in picioare in spatele categoriei VIP (A). Posesorii de bilete la categoria Fan Zone (B) nu au voie sa intre la categoria Lounge si categoria VIP (A), dar au voie la categoria Acces General (C).

- Acces General (C) - in picioare in spatele categoriei Fan Zone (B) . Posesorii de bilete la categoria Acces General (C) nu voie sa intre la nicio alta categorie.


BILETE:

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Presale:

- VIP 219 lei

- FAN ZONE 139 lei

- ACCES GENERAL 99 lei


Biletele Lounge costa 259 de lei si sunt aproape de scena, pe platforma la inaltime, cu locuri la canapele si bar separat. Doar 199 de locuri

In ziua concertului biletele vor costa 250 de lei VIP, 170 de lei Fan Zone si 130 de lei Acces General. 

La preturile tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei. 

Un eveniment BestMusic Live Concerts si Global Records powered by KISS FM

Un produs Blogger.