Joker 2 va avea un buget de producție generos, de 150 de milioane de dolari. Cât va primi Lady Gaga

 

Dacă i-am întreba pe fani care ar fi așteptările lor pentru un sequel la Joker (2019), majoritatea nu ar vorbi despre un musical. Totuși, totul indică faptul că zvonul legat de genul filmului ar fi adevărat, pe măsură ce publicația Variety publică noi informații despre Joker: Folie à deux.


Au existat numeroase întrebări și multă confuzie la Warner Bros. Discovery și DC în ultima vreme, după ce Batgirl a fost anulat și după discuția telefonică a investitorilor cu CEO David Zaslav. Compania se află într-o perioadă de reconstrucție și speră să poată crea un „plan de 10 ani” similar cu cel al studiourilor Marvel cu Alan Horn, Bog Iger și Kevin Feige, scrie movieweb.com.


Totuși, un film Joker: Folie à deux încă este în cărți. Variety anunță mai multe lucruri legate de sequel, programat acum pentru 2024, inclusiv costul de 150 de milioane de dolari numai pentru producție. Cifra este uriașă față de Joker din 2019, care a costat studiourile 55 de milioane de dolari numai producția, atingând cifra uimitoare de 1 miliard de dolari la box-office și câștigând două Oscaruri.


Atât Joaquin Phoenix cât și regizorul Todd Phillips vor primi fiecare câte 20 de milioane de dolari pentru contribuția la film, iar Lady Gaga va primi 10 milioane de dolari. În plus, noul sequel va conține secvențe muzicale complicate, reiterând afirmațiile anterioare legate de film, mai scrie movieweb.com. O sursă din interior a comparat filmul cu A Star is Born, care a primit opt nominalizări la Oscar și a câștigat unul. Lady Gaga a jucat în film alături de Bradley Cooper care a semnat scenariul și regia.


Cum anume secvențele muzicale se potrivesc în sequel-ul Joker? Acum nimeni nu știe. Totuși, Todd Philips și restul echipei de creație lucrează din greu la un răspuns. Filmul va ajunge în săli pe 4 octombrie 2024.


cinemagia.ro

Un produs Blogger.