Poze de la „Beach, Please!” (ziua 3)

 

Celebrul rapper american 6ix9ine a fost așteptat la festivalul de muzică din Costinești, Beach, please!, de peste 150.000 de tineri. Sâmbătă seară, artistul a urcat pe scenă în lenjerie intimă.


Trei ani fără muzică, trei ani fără radio, trei ani fără niciun suport din partea industriei. M-am trezit și am decis să fac muzică din nou și am venit în fața a 40.000. Voi fi întotdeauna cel mai rapper din lume! Recunoscător pentru totdeauna”, a scris artistul pe Instagram.


Cine este Tekashi 6ix9ine 

Rapperul Daniel Hernandez este cunoscut cu numele de scenă Tekashi 6ix9ine. El este un personaj controversat în showbizul american. În vârstă de 26 de ani, rapperul american surprinde cu un look excentric, având părul extrem de colorat. 6ix9ine a ieșit în evidență prin videoclipurile sale scandaloase.


Tekashi 6ix9ine a suferit mai multe traume în copilărie. Când era în clasa a III-a, tatăl său a părăsit familia. Mai târtziu, pe când avea 13 ani, tatăl său vitreg a fost omorât, la câțiva pași de casă. În urma crimei, Daniel a fost internat în spital din cauza stresului suferit. În urma acestui episod, 6ix9ine a rămas marcat, iar în clasa a VIII-a a fost exmatriculat din cauza comportamentului neadecvat. 


A muncit de mic pentru a o ajuta pe mama sa. A lucrat ca ospătar, apoi ca livrator. La vârsta adolescenței, artistul american își dorea foarte mult să atragă atenția asupra sa. Acest lucru l-a îndemnat să-și facă multe tatuaje, să-și vopsească părul și să se îmbrace în ținute cât mai colorate și excentrice. 


Astfel, în 2015, 6ix9ine a fost arestat pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră. Fata de 13 ani ar fi fost drogată înainte de a fi filmată pentru un videoclip. După doar două luni de închisoare, starul internațional a fost eliberat.


În anul 2017, presa a menționat despre legăturile rapperului cu o bandă criminală din New York, numită Bloods. Cu unii membri ai grupului infracțional, acesta a filmat videoclipul pentru piesa Gummo, care a adunat până în prezent aproape 400 de milioane de vizualizări. Recent, 6ix9ine a fost bătut de un grup de bărbați într-o saună dintr-o sală de fitness. Avocatul său, Lance Lazzaro, a declarat că artistul a fost lovit grav în zona mandibulei, a coastelor și a spatelui. Cântărețul de 26 de ani, care nu avea niciun bodyguard alături de el, a încercat să se apere, doar că atacatorii erau prea mulți. El a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Cel mai scump artist de la "Beach, Please!"

Ar fi avut sau nu voie să o spună, Selly a mărturisit că cel scump artist este nimeni altul decât Central Cee. Rapperul i-a cerut o sumă fabuloasă, dar, obligat fiind de contract, n-a putut să divulge cât i-a oferit.

BP 2023 - ziua 3 by Alex Buraga for unsitedefestival.ro
Un produs Blogger.