Alexandra Stan lansează „Bine cu puțin rău", o baladă pop emoționantă

 

Alexandra Stan, revine cu un nou single în limba română - „Bine cu puțin rău", o baladă pop emoționantă despre iubirile toxice.  

„Bine cu puțin rău" îi poartă pe ascultători printr-o călătorie plină de sensibilitate prin care Alexandra Stan își prezintă abilitatea de a transmite emoții profunde prin muzica sa. Piesa vorbește despre iubirile toxice de care trebuie să te detașezi, astfel încât să găsești fericirea binemeritată. Interpretarea emoționantă a Alexandrei, creează o atmosferă care rezonează cu ascultătorii la nivel personal.

Melodia "Bine cu puțin rău" a Alexandrei Stan este acum disponibilă pe toate platformele de streaming, urmând să lanseze și videoclipul în cursul săptămânii următoare.

Cunoscută pentru piesele dance-pop și pentru interpretările inedite, Alexandra Stan demonstrează din nou versatilitatea sa ca artistă. „Bine cu puțin rău" evidențiază evoluția sa ca artist, abordând un stil mai emoțional și reflexiv, păstrând în același timp rădăcinile sale pop.

Alexandra Stan este una dintre cele mai importante artiste de muzică dance din România. Cu peste 4 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify, Alexandra Stan este un adevărat fenomen al industriei. Artista și-a făcut debutul în muzică cu single-ul "Lollipop". Ulterior, hituri ca "Mr. Saxobeat", "Lemonade" sau "Get Back (ASAP)" au pus-o pe Alexandra pe harta muzicii internaționale.

Cel mai recent album al Alexandrei este "Rainbows", o colecție de 15 cântece, fiecare piesă prezentând o latură diferită a artistei, iar anul acesta a lansat piesa „Bobo", prin care a demonstrat încă o dată capacitatea de a crea imnuri pop-dance.


Un produs Blogger.