Delia prezintă ”Sirena apelor”

 

Delia continuă seria lansărilor de single cu sound aparte față de cele cu care și-a obișnuit publicul și prezintă fanilor ”Sirena apelor”.

Piesa este un cântec de sirenă plin de dor și iubire, cover după Conte Casanova, muzica de Conte Casanova, Delia, Alex Cotoi, versuri Conte Casanova, Delia, producție Alex Cotoi. Cu un videoclip îndrăzneț cu câteva cadre controversate semnat de Bogdan Daragiu, producție video Luca’s Art Film, Delia este o sirenă modernă, fantastică, futuristă, îmbrăcată în latex, cu un look grunge.

Personaje mitologice de o frumuseţe aparte, sirenele i-au fascinat pe oameni din cele mai vechi timpuri, pe seama lor circulând diverse legende.

”Îmi place să experimentez din punct de vedere muzical, iar Alex Cotoi e partenerul de ”joacă” ideal. ”Sirena apelor” este una dintre piesele pe care abia așteptam să o lansez. Am (re)descoperit-o de curând și m-am bucurat că am putut să o relansez. Eu apreciez mult cultura romă, așa că m-au atras inevitabil foarte mult influențele din lăutarie ale piesei”, a spus Delia.

Controversată, cameleonică, mereu surprinzătoare, tot anul acesta, Delia a lansat și ”Skndl” în colaborare cu Hvnds, un mix de stiluri muzicale rock-trap, un adevărat manifesto al rebelilor, al celor care nu respectă regulile și care vor să își facă vocea auzită.

La începutul primăverii, Delia a lansat single-ul ”Lololo”, o piesă care a cucerit România și topurile radio și TV. Iar vara a devenit mai efervescentă datorită piesei ”Gustul care te fură”.

”Skndl”, ”Lololo”, ”Gustul care te fură” și ”Sirena Apelor” vor fi incluse pe albumul ”Flexx” pe care Delia îl va lansa în toamnă, un album cu un sound complex și cu colaborări surpriză.


Un produs Blogger.