LINO Golden și Petre Ștefan aduc în playlisturi „Still/ Seria 7”


LINO lansează alături de Petre Ștefan, un nou hit, o poveste împărțită în două părți: „Still/ Seria 7", o fuziune remarcabilă a talentelor și stilurilor lor muzicale unice. Cei doi artiști au făcut echipă pentru fani și rezultatul este o piesă fascinantă. „Still/ Seria 7" promite să fie un single remarcabil care îmbină elemente Hip Hop și dezvăluie prin muzică și versuri o poveste a străzii, una prin care fiecare își poate învăța propria lecție.


LINO este unul dintre cei mai populari artiști ai momentului, iar printre cele mai de succes piese ale sale se regăsesc „Maracas" (alături de MIRA), „MEDU$A", „Shoturi", „N-are rost", „Snapchat" (feat. 2americani), „Panamera" (feat. Aspy), dar și „Dau Moda" (alături de Jador). Artistul a colaborat pentru prima dată cu RUBY și au lansat „Ne certăm", o poveste tumultoasă de dragoste, în care pasiunea are cel mai mult de câștigat.


Petre Ștefan a lansat single-uri precum „SĂ IASĂ RĂU", „Colentina" (feat. Aerozen), „Balenciaga", „Sânge pe pat și pe podea" (feat. Bvcovia), „SWAG & CASH" (alături de Albert NBN), dar și „Dau Tare" (alături de LINO Golden și Renvto).


Un produs Blogger.